Dr. Haydar Dümen İlkler hep zordur!
HABERİ PAYLAŞ

İlkler hep zordur!

Haberin Devamı

İlk ilişki söz konusu olunca genç erkekleri sıkıntı basıyor. ‘Ya başaramazsam’ korkusuyla sinirlerini bozuyorlar. Gençler, hangi konuda olursa olsun ilk denemeler hep zor geçer... Endişe etmeyin, zamanla ustalaşır ve mutluluğu bulursunuz...

Cinsel organım küçük

30 yaşındayım. Yaşıtlarıma göre cinsel organım çok küçük. Bekarım, bir sevgilim var. Ama çok utanıyorum. Çünkü görünce sanki benimle alay edeceklermiş gibi geliyor.

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon hali kaç santim?

Kız beni terk etti

25 yaşındayım, kız arkadaşım var. İlişkiye girmek istedik. Kız cinsel organımın büyüklüğünü sordu. Öğrenince beni terk etti. Normal bir boyut mudur?

CEVAP

Değerli okurum, büyük penisler gerçekten erkeklerin derdi. Kızın kaçması doğaldır. Kendine uygun birini bulacaksın. Bu sayfalardaki yazı ve önerilerimizi dikkatli oku.

Korkuyorum

21 yaşındayım. Bir ay önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım, başarısız oldum. Sertleşmeden boşaldım. Bir daha denemek istiyor ama korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ilk deneme yaptığın ortam iyi değildi ve sen büyük heyecan içindeydin. Sonuç şaşırtıcı değil. Aynı koşullarda yine denesen yine başarısız olacaksın. Çünkü cinsellik deneme ya da sınava gelmez. Uygun bir ortamda, uygun zaman diliminde sen de diğer gençler gibi azgın bir boğaya döneceksin, kuşkun olmasın.

İkincide sertleşme olmuyor, neden?

24 yaşındayım. Bir defa ilişkiye girince 5 dakika bekleyip ikinciye girebiliyordum. Ama şimdi çok zorlanıyorum. Sertleşme sorunu yaşıyorum. Sizce ne yapmam lazım? Arkadaşlarıma sordum, onların böyle dertleri yokmuş.

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşlarından sana ne? Sen kendi arabana bak. Bu bir marka farkı olabilir. Kimi kamyondur, kimi Mercedes, kimi de Ferrari’dir. Sen içlerinden birini seç, al. Onunla uzlaş ve barış. Hayatının sonuna kadar seni rahatlıkla taşır. Bence 5 dakika kısa bir süre. Kendini zorlama. Arabanın yağını kurutma.

Kilo versem sperm sayım artar mı?

24 yaşındayım. Spermimin az olduğunu fark ettim. Doktora gittim, penis boyumu sordu. 14 santim olduğunu söyledim. “Normal” deyip benden sperm testi istedi. Sperm sayım az çıktı. Biraz kiloluyum, kilo versem sayı artar mı?

CEVAP

Değerli okurum, sen kilo ver, gerisini düşünme. İleride sorun yaşamayacağına inanıyorum. Bu sperm konusunda operasyon teklifleri alırsan hemen “Buyrun” diye masaya yatma. Evlendikten sonra her şey yoluna girer. Operasyon yapılacaksa da o zaman olur.

Ya dalga geçerlerse?

Penisim12 santim. Cinsel ilişkiye girmek istiyorum ama dalga geçerler diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, tıbba göre normal. Kimine küçük gelebilir. Bazıları alay da edebilir. Sen bunlara karşı kendini koru ve dirençli ol. Çünkü tıbbın normal dediği ölçüye başkaları ne derse desin, organın sahibi sensin. Onunla mutlu yıllar geçireceksin.

Cinselliği yaşamadım

18 yaşındayım. Daha hiç ilişkiye girmedim. Bir kız gördüğüm zaman cinsel isteğim artıyor. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, sebebi gençliğindir, erkekliğindir. Sağlıklı olman demektir. İleride çocukların olacağının da işareti gibidir. Yani her şey doğal ve yerli yerindedir. Tek fazlası dert etmendir.

Evlenince sorun çıkar mı?

24 yaşındayım. Penisim 12.5 santim. Evlendiğim zaman sorun yaratır mı? Bir de mastürbasyon yaparken penisimin boyu değişiyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, her şey normal ve işler yolunda. Ama gereksiz şüpheleri aklında. Kov onları, çık yola, bak sağa, sola. Bir kız arkadaşın olsun, ruhun mutlulukla dolsun. Evlenip bir çocuğun olduğunda da göbek adı Haydar olsun. Anlaştık mı yavrum? Merak etme biz sorun olursa ben seni korurum.

Pişman oluyorum

Haftada 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Yaptıktan sonra da çok pişman oluyorum. Bu duruma bir çare yazar mısınız?

CEVAP

Değerli okurum, ‘Pişman olacağın şeyi yapma’ derler ama o söz burada geçerli değildir. ‘Hem ağlarım hem giderim’i andırır. Hem yapılır hem de pişman olunur. Oyunun genel kuralı budur. Mastürbasyon sayın normaldir. Düşüncelerinde pişmanlığı az yer ver. Bu suçluluk ve iradesizlik duyguları yaratır.

Spreylerin zararı var mı?

Piyasada satılan geciktirici spreylerin herhangi bir yan etkisi ya da zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, yok. Ama her ilaç akla geldiği zaman kullanılmaz.

Ufaklık rahat durmuyor

16 yaşındayım, cinsel organım 15 santim. Bundan mutluyum ama ufaklık rahat durmuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Genç okurum, belki penisin birkaç santim daha büyüyecek. Öyle bile olsa büyükçe sözcüğünü kullanabilirsin. 14 santim anatomi kitaplarının verdiği normal boyudur. Gelelim rahat durmamasına; yavrum, sakin ve uslu dursa kuş ölüyor, ötmüyor. Yemi yemiyorsa, horoz oluyor! Ateşlemiyorsa, tabanca diye başımın etini yiyorsunuz. Rahat durmaması onun fıtratında var. Çok yüz verme, çünkü yine o bildiğini okur. Gelene geçene “Ben de varım” diye seslenirse aldırma ama asla da onun şımarıklığına kanma.

Kimseye sadık kalamıyorum

Tek eşli kalamıyorum. İstediğim tüm özelliklere sahip bir kadın bile olsa sadık kalamıyorum. Çok güzel kadınlar sevdim, birlikte oldum ama onları da aldattım. Bir makalede bu durumun kişilik bozukluğu olduğu yazıyordu. Suçluluk duydum. Sizin fikriniz nedir?

CEVAP

Değerli okurum, sev de sevginden ülke, öteki insanlar, sanatçılar, alıcılar, satıcılar, anan, baban, konu komşu yararlansın. Sevgi bahçenin kapılarını aç. Çiçeklerin ve de aşılama fidanların kokusu çevreye yayılsın ki bundan da sen esenlik duyasın. Öyle mi ya! Aşk, seks, kadın oburusun. Bu durum çocukluktan kaynaklanan bir komplekse kadar uzanır. Her tavladığın kadın senin başarı ve kendine güven hanene yazılır. Ama ruh açlığın giderilmediği için kısırdöngü olduğu gibi kalır. Kendinden çok kadınlara zarar veriyor, onları incitiyorsun. Bu duruma kişilik bozukluğu, aşağılık kompleksi ya da irade zaafı desek ne değişir? Hepsi aynı kapıya çıkar. En ılımlı teşhis süper çapkınsın! İyi mi?

Ya büyük diye terk edilirsem..

Cinsel organım büyük olduğu için kızlar beni terk etti. Yeni bir sevgilim var. İlişkiye girerken ışığı kapatıyorum ve saklıyorum. Ama kız görmek istiyor. Beni terk ederse mahvolurum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

İyi yerde tezgah kurdun be değerli okurum. Suç ortağı beni al yanına, bu gizli işbirliğiyle sen malı götür. Ben de kızlara tuzak kurdum diye değil, okuruma yeni kapılar açtım diye kasılayım, öyle mi olsun istiyorsun? Adamın başına bela bir ineği varmış. Satacak, pazarda aracının “Bu inek var ya, türünün en iyisi. Günde 20 kilo süt verir, her yıl yavru doğurur. Öylesine usludur ki çocuklara bile sütünü sağdırır” sözlerini duyar. Aracıyı kenara çeker “Söylediklerin doğruysa bu ineği satmayalım” der. Pazarlamacı hesabı, benden iki formül gelsin. 5 kızı daha kurban edesin, öyle mi? Pışııık!!! Sen organını güle güle kullan, şimdilik öyle kalsın, evlendiğinde kararı eşin versin.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzellik kapıları, iyilik kale kapılarını bile açar. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder