Candaş Tolga Işık İLKLERİN KULÜBÜ BEŞİKTAŞ
HABERİ PAYLAŞ

İLKLERİN KULÜBÜ BEŞİKTAŞ

Haberin Devamı

2007 yılında İnönü Stadı’nda Liverpool’la oynanan Beşiktaş’ın 2-1 kazandığı Şampiyonlar Ligi maçında ses ölçümü yapılmış, büyük Beşiktaş taraftarı 132 desibelle ses rekoru kırmıştı.


Aynı Beşiktaş taraftarı geçen yıl Bursaspor’la oynanan Vodafone Arena’nın açılış maçında kendine ait rekoru kırdı ve 135 desibele ulaşarak adını bir kez daha altın harflerle tarihe yazdırdı.


O büyük taraftar... O büyük camia... O efsane mabet bugün yine bir Şampiyonlar Ligi maçında bambaşka bir ilke imza atmak, yeniden tarihe geçmek için hazırlanıyor. Yine kendine has zekası ve üslubuyla... O statta çıkardığı sesle yeri göğü inleten büyük Beşiktaş taraftarı bu akşam “sessizliğiyle” tarih yazacak. Beşiktaşlılar, Benfica’yla oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında başlama düdüğüyle birlikte 1 dakika boyunca sessiz bir şekilde sadece işaret diliyle tezahürat yapacaklar. İşaret diliyle önce “Irkçılığa dur de” arkasından da “Kara Kartal” diye sessizce haykıracaklar.


Eşi benzeri daha önce dünyanın hiçbir kulübünce yapılmamış, hiçbir taraftar grubunca hayata geçirilememiş böylesine anlamlı bir organizasyon da ilklerin takımı Beşiktaş’a yakışırdı. Boşuna demiyoruz: İyi ki Beşiktaş var kardeşim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder