Gündem İlköğretim öğrencilerine esrar satmış

İlköğretim öğrencilerine esrar satmış

Paylaş
İlköğretim öğrencilerine esrar satmış

İlköğretim öğrencilerine esrar satmış

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde lise öğrencilerine poşet içerisinde uyuşturucu madde sattığı öne sürülen Ali Osman Y., ihbar üzerine yakalandı. Evinde 2 kavanoz esrar ve esrarları paketlemede kullandığı poşet bulunan 40 yaşındaki Ali Osman Y. tutuklandı.

Haberin Devamı

Akyazı İlçesi'ndeki ilköğretim okullarının öğrencilerine esrar satıldığı ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri araştırma başlattı. Polis okul çevresinde dolaşan ve okula gelen kişiler ile bazı öğrencileri takibe aldı. Polisin bu takibi ardından daha önce de esrar kullandığı bilinen 40 yaşındaki Ali Osman Y.'yi gözaltına aldı. Evinde 2 kavanoz içerisinde esrar ile çok sayıda özel olarak hazırlanmış poşet bulunan Ali Osman Y., ifadesinde öğrencilere esrar satmadığını öne sürdü.

Soruşturmada ifadeleri alınan 7 ilköğretim okulu öğrencisi Ali Osman Y.'nin okullarda esrar sattığını söyledi. Bunun üzerine adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Akyazı polisi operasyonla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı. Sakarya'da özellikle liselerde öğrenciler arasında uyarıcı ve uyuşturucu hapların kullanımının arttığı öne sürüldü.

Alaattin ONUR/AKYAZI (Sakarya), (DHA)

Haberin Devamı