Gündem İlköğretim öğrencisinin kafasına maganda kurşunu

İlköğretim öğrencisinin kafasına maganda kurşunu

Paylaş
İlköğretim öğrencisinin kafasına maganda kurşunu

İki grup arasındaki kavga sırasında rastgele ateş adamın silahından çıkan kurşun 13 yaşındaki çocuğun kafasına saplandı

İstanbul Beyoğlu'nda iki grup arasındaki kavgada, çevreye rastgele ateş açan bir kişi, internet kafede bulunan, 13 yaşındaki Hakim Alam'ı başından vurdu.

Edinilen bilgiye göre Beyoğlu Tarlabaşı Çukur Mahallesi, Kamer Bostan Sokak'ta saat 20.00 sıralarında iki grup arasında, ilk olarak sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte iki grup kavga etmeye başladı. Kavga esnasında, belindeki silahı çeken bir kişi çevreye rastgele ateş etti.

Kavga yerinin hemen yanındaki bir internet kafe de mermilerin hedefi oldu. İnternet kafeye giren mermilerden birisi, bilgisayarda oyun oynayan, ilköğretim 5'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Hakim Alam'ın başına isabet etti. Ağır yaralanan Hakim Alam, çevredeki vatandaşlar tarafından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Tedavi altına alınan Hakim Alam'ın hayati tehlikesi devam ediyor.Haberi alarak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen Hakim Alam'ın yakınları fenalaştı.

Hastaneye, olay çıkmaması için Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Öte yandan olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, saldırganların kaçtığı beyaz renkli otomobili bulmak için çalışma başlattı.

Kubilay AYDIN - Süleyman KAYA / İSTANBUL DHA