Gündem İlköğretimde oral seks rezaleti

İlköğretimde oral seks rezaleti

Paylaş
İlköğretimde oral seks rezaleti

Urla İlçesi'ndeki bir ilköğretim okulunun 5'inci sınıfında okuyan erkek öğrenciye, oral seks yaptırıp görüntülerini cep telefonuna çektikleri ileri sürülen 5 öğrenci gözaltına alındı

Türkiye'de son günlerde okullarda meydana gelen cinsel taciz olaylarına İzmir'den bir yenisi eklendi.

Urla'nın Çeşmealtı Mevkii'ndeki bir ilköğretim okulunda 5'inci sınıfında eğitim gören 12 yaşındaki T.A., öğretmenlerine, yaşça büyük olan bazı öğrencilerin uzun süredir kendisine, bazen ders olmadığı zaman sınıfta, bazen de dışarıdaki çeşitli yerlerde zorla oral seks yaptırdığını, görüntülerini cep telefonuna çekip tehditte bulunarak bunu yapmaya devam ettiklerini anlattı.

Öğretmenlerin de polise haber vermesiyle soruşturma başlatıldı. Araştırmada T.A.'nın verdiği bilgiler doğrultusunda, okulun 8'inci sınıfında okuyan, 14 ve 15 yaşlarındaki R.K., E.K., U.Ü., E.Ş. ve H.V., polis tarafından gözaltına alındı.

Gizlilikle yürütülen soruşturmanın ardından gözaltındaki 5 öğrenci, Urla Adliyesi'ne sevk edildi. Şüpheli öğrencilerden, E.K., E.Ş. ve H.V., tutuklandı.

Serbest bırakılan diğer 2 öğrenci R.K. ve U.Ü. ise okuldan uzaklaştırıldı. Olayın hassasiyeti nedeniyle detaylı açıklama yapmayan Urla Kaymakamlığı'na vekaleten bakan Seferihisar İlçesi Kaymakamı Şakir Erden, “Üzücü bir olay. Hem adli hem idari soruşturma sürüyor. Milli Eğitim müfettişleri yaşananları araştırıyor” demekle yetindi.

Turaç TOP/İZMİR (DHA)