Gündem İlkokul öğrencileri Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

İlkokul öğrencileri Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Paylaş
İlkokul öğrencileri Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde ziyaretine gelen Doğa Koleji öğrencileriyle sohbet etti ve sorularını yanıtladı.

Doğa Koleji’nin İlköğretim okulu Bilim, Kültür ve Sanat Kolu üyesi 3. ve 4. sınıf öğrencisi ’Doğa Muhabirleri’ hazırladıkları anket sorularını sormak ve cevaplarını birlikte değerlendirmek için CHP Genel Merkezi’nde Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Öğrencilerin hazırladıkları anket sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, öğretmenlere "Siz de zor sorular soruyorsunuz herhalde, öğrencileriniz de zor sorular hazırlamışlar" diyerek öğrencileri sevdi kutladı.

Haberin Devamı

Öğrenciler adına açıklama yapan Eylül, "Yüce Atatürk’ün kurduğu partiyi ziyaret etmek, size çalışmalarınızda başarılar dilemek üzere geldik, bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda yaşayacağımız cumhuriyeti korumak ve kollamak için gösterdiğiniz çabanın başarılı olmasını istiyoruz. Bu çabalarınız için size çok teşekkür ederiz. Bu arada hazırladığımız anket sorularımıza da cevap istiyoruz" dedi.

Eylül özellikle "Şimdiki zamanda çocuk olmak istermiydiniz?", "Doğa’yı korumak için nasıl çalışmalar yapıyorsunuz?" sorularının bütün arkadaşlarının ortak sorusu olduğunu belirtti. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, çocukları çok zeki ve başarılı bulduğunu belirterek öğretmenlerini tebrik etti. Okul üniformalarlaıyla gelen öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektiren Kılıçdaroğlu, çocuklara çikolata ve meyve suyu ikram etti.

Haberin Devamı

DHA