Magazin İlyas Salman gözaltında

İlyas Salman gözaltında

Paylaş
İlyas Salman gözaltında

Daha önce 6 kez alkollü araç kullanmaktan hakkında işlem yapılan ve ehliyetsiz araç kullanan İlyas Salman, kaza yapıp kaçmaktan ve alkollü araç kullanmaktan gözaltına alındı

Kadıköy'de maddi hasarlı kazaya karıştıktan sonra olay yerini terk eden sanatçı İlyas Salman gözaltına alındı. Salman’ın yapılan kontrolde 2.40 promil alkollü olduğu ve hakkında daha önce 6 kez alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 17.30’da Kozyatağı’nda meydana geldi. İddialara göre, İlyas Salman 34 SDD 85 plakalı aracıyla seyir halindeyken Ardağ Altıntop’un kullandığı 34 GP 3421 plakalı araca arkadan çarptı. Altıntop, İlyas Salman’a "Tutanak tutmamız gerekiyor" dedi.

TAKİP EDERKEN 155'İ ARADI

Salman tutanak tutmayı kabul etmedi. "Ben değil sen çarptın" diyen İlyas Salman daha sonra aracına binerek olay yerinden ayrıldı. Altıntop bunun üzerine kendi aracına binerek Salman’ı takip etmeye başladı. Salman’ı takip eden Altıntop 155’i arayarak polise ihbarda bulundu. Yaklaşık 2 kilometre sonra polis ekipleri Salman’ın aracını durdurdu.

Polis ekipleri Altıntop’un şikayeti üzerine Salman’ı Bostancı Şehit Semih Balan Polis Merkezi’ne götürdü. Polis merkezinde yapılan alkol testinde İlyas Salman’ın 2.40 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Daha öncede 6 kez alkollü araç kullanmaktan işlem yapılan ve ehliyetsiz araç kullanan Salman gözaltına alındı. Gözaltına alınmasına sinirlenen Salman, sağlık kontrolüne götürülürken "Halkımız artık devlet demiyor dövlet diyor" dedi.

ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

Sanatçı İlyas Salman, bugün öğle saatlerinde de Kadıköy Adliyesi'ne sevkedildi. Salman, adliyeye girerken gazetecilerin sorularına, "Özel yaşantım kimseyi ilgilendirmez" şeklinde yanıt verdi.

Haberin Devamı

Ramazan EĞRİ / İSTANBUL, (DHA)