Türkiye (Son Dakika) İmam 27 yerinden bıçaklanarak öldürüldü

İmam 27 yerinden bıçaklanarak öldürüldü

Paylaş
İmam 27 yerinden bıçaklanarak öldürüldü

Van'da evli ve 1 çocuk babası cami imamı Nazmi Ak, eşinin babası, kardeşi ve dayısı tarafından 27 yerinden bıçaklanarak öldürüldü

Olay, dün saat 20.00 sıralarında İstasyon Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede bulunan Bilali Habeş Camii’nde imam Nazmii Ak, yatsı namazını kıldırdıktan sonra cami yakınında bulunan evine geldi.

Haberin Devamı

Eve kayınpederi İ.D., kayınbiraderi ve eşinin dayısının geldiğini gören Ak, çay ikramında bulundu. Açıklanmayan bir nedenden dolayı çıkan tartışma ardından kayınpederi, kayınbiraderi ve eşinin dayısı tarafından 27 yerinden bıçaklanan 8 aylık bir kız çocuğu babası Nazmi Ak, kanlar içerisinde yere yığıldı.

3 katlı binanın ikinci katında meydana gelen olayın ardından sesler üzerine eve gelen ev sahibi Adıgüzel Bargin, kanlar içerisindeki imam Ak’ı sırtında indirerek aracıyla Özalp Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Burada ilk müdahalesi yapılan Ak, kaldırıldığı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

ŞÜPHELİLER TESLİM OLDU

Bu arada kayınpeder İ.D. ile isimleri açıklanmayan eşinin kardeşi ve dayısı ise evden çıkarak bindikleri minibüsle Gürpınar İlçesi’ne bağlı Elaçmaz Köyü’ne kadar gittikten sonra burada polisi telefonla arayarak teslim olacaklarını bildirdi.

Haberin Devamı

Bunun üzerine yola çıkarılan ekipler Elaçmaz Köyü’ne giderek 3 şüpheliyi alarak Özalp Emniyet Amirliği’ne götürdü. Bu arada imam Ak’ın eşi B.Ak da gözaltına alınırken, şüphelilerin sorgularına başlandı.

DHA