Gündem İmam da bunu yaparsa!

İmam da bunu yaparsa!

Paylaş
İmam da bunu yaparsa!

Çantasına gizlediği kamerayla kadınların etek altı görüntülerini çekti

Burdur'un Bucak İlçesi'nde imamlık yapan 31 yaşındaki M.H.Ç.'nın çantasına gizlediği kamerayla pazar yerlerine giderek, gizlice kadınların etek altı görüntülerini çektiği ileri sürüldü. Pazarcı esnafının hareketlerinden şüphelenmesi üzerine ihbar üzerine harekete geçen polis tarafından gözaltına alınan M.H.Ç., sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Bucak'ta geçen hafta perşembe günü, pazar yerinde elinde çantayla dolaşan bir kişinin durumundan şüphelenen esnaf, durumu polise bildirdi. Polis, verilen eşkal üzerine şüpheli kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan M.H.Ç. adlı kişinin üzerinde ve çantasında yapılan aramada çantanın içine özel bir düzenekle gizlenmiş bir kamera bulundu. Kameradaki görüntüleri inceleyen polisin, kayıtlarda 90'ın üzerinde çeşitli kadınlara ait etek altı görüntüleri tespit ettiği belirtildi.

Yapılan soruşturma sonrası, Bucak İlçesi'ne bağlı Karaaliler Köyü'nde imamlık yaptığı belirlenen evli M.H.Ç.'nin çantasına gizlediği kamerayla pazar yerlerine gittikten sonra pazarda alışveriş yapan etekli kadınların yanına yaklaşarak çantasını ayaklarının yanlarına koyduğunu ve kendisinin tezgahtaki mallarla ilgilenir gibi yaparken, çantanın içindeki çalışır vaziyetteki kameranın ise kadınların etek altını görüntülediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Polis tarafından gözaltına alınan M.H.Ç.'nin ifadesinde, “Kendi ihtiyacım için kamera almıştım. Nasıl olduysa bir hataya düştüm, çekim yaptım. Önceleri çektiğim görüntüleri seyrettikten sonra vicdan rahatsızlığı duyup sildim. Nefsime dayanamayıp geçen hafta tekrar çekmek istedim. Çok pişmanım. Bir daha da yapmam” dediği öne sürüldü.

İmam M.H.Ç., sorgusunun ardından savcılığın sözlü talimatıyla serbest bırakıldı. Müftülüğün ise konuyla ilgili idari soruşturma yapılması amacıyla müfettiş talip ettiği öğrenildi.