Gündem İmam yasak aşk kurbanı mı?

İmam yasak aşk kurbanı mı?

Paylaş
İmam yasak aşk kurbanı mı?

Rize'de evli ve iki çocuk babası imam Murat Karakaş, kaçırdığı kızın ailesi tarafından geri alınması sonrası 5 sayfalık veda mektubu bırakarak kayboldu

Çayeli İlçesi'nde dün akşam saat 20.00 sıralarında 155'e telefon eden Sinan Akçal, kendisini arayan arkadaşı imam Murat Karakaş'ın intihar etmiş olabileceği yönünde ihbarda bulundu.

Limanköy mevkiine gelen polis, sahil kenarında kontak anahtarı üzerinde ve dörtlü flaşörleri yanan Murat Karakaş'a ait 53 EF 651 plakalı otomobili park halinde buldu.

Otomobilde yapılan aramada 5 sayfalık bir veda mektubu ile mont ele geçirildi. Denize atlayarak intihar ettiği sanılan Murat Karakaş için bölgede arama çalışması başlatıldı.

Rize Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi'ne bağlı dalgıçların dün gece ve bu sabah yaptığı arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

EŞİNDEN AYRILMAK İSTEDİ, KIZ KAÇIRDI

Trabzon'un Of İlçesi Kelali Köyü'ndeki bir Kuran kursunda imam olarak görev yapan evli ve 2 çocuk babası Murat Karakaş'ın bir süre önce eşinden ayrılmak istediği ancak eşinin bu isteği kabul etmediği öğrenildi.

Eşinden ayrı yaşamaya başlayan Karakaş, görev yaptığı Of'ta tanışıp aşık olduğu 33 yaşındaki B.H.'yi kaçırdı. Pazar İlçesi'nde ev tutan Karakaş, kaçırdığı B.H. ile 10 gün birlikte kaldı.

"RABBİM BENİ AFFET"

Ancak B.H.'nin ailesi daha sonra kızı ikna edip geri aldı. Bunalıma giren ve imamlığı bıraktığı öğrenilen Karakaş, dün akşam eşine ve kaçırdığı B.H.'ye hitaben yazdığı veda mektubunun ardından ortadan kayboldu.

Karakaş'ın veda mektubunda, eşi Fatma Karakaş ile kaçırdığı B.H.'den kendisini affetmelerini istediği ve ikisini de sevdiğini yazdığı öğrenildi. Karakaş'ın mektubu "Rabbim beni affet" ibaresi ile bitirdiği belirtildi.

Muhammet KAÇAR/RİZE (DHA)

2