Gündem İmamdan cemaate memnuniyet anketi

İmamdan cemaate memnuniyet anketi

Paylaş
İmamdan cemaate memnuniyet anketi

İmamdan cemaate memnuniyet anketi

Tokat’ta cami imamı Nurettin Demir, cemaatin memnuniyetini ölçmek ve eksiklikleri görmek amacıyla cuma namazı sonrası anket formu dağıttı.

Haberin Devamı

Cuma namazını Fatih Camii’nde kılan cemaat, namaz sonrası alışkın olmadıkları bir durumla karşılaştı. Cami imanı Nurettin Demir, cemaate 18 sorunun yer aldığı bir anket formu dağıtarak doldurmalarını istedi. Dağıtılan ankette, “Fatih camisinin temizliğini nasıl buluyorsunuz?, Camii ses düzeninden rahatsız oluyor musunuz?, Sohbet ve hutbe okuyuşunda hatibin ses tonunu uygun buluyor musunuz?, Hatibin hutbe sunuşu ve konuya hakimiyetini nasıl buluyorsunuz?, Din görevlisinin kılık- kıyafet estetiğini nasıl buluyorsunuz? Din görevlilerinin cemaatle olan ilişkilerini yeterli buluyor musunuz?” gibi sorular yer aldı.

Caminin verimliliğini artırmak için bu uygulamayı yaptığını belirten imam Demir, “Amacımız, cemaatle birebir iletişimi sağlayarak arada eksiklik varsa bunları gidermek ve saflardaki boşlukların sebebini anlayarak camimizi biraz daha doldurmaya çalışmak” dedi. Cemaat ise yapılan çalışmadan memnun olduğunu söyledi. Anket sonuçlarına göre camideki ve personeldeki eksiklerin giderilmesi için çalışma başlatılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Mustafa TURAPOĞLU/TOKAT, (DHA)