Gündem İmamdan Rus sevgiliye seks şantajı

İmamdan Rus sevgiliye seks şantajı

Paylaş
İmamdan Rus sevgiliye seks şantajı

Mamak'ta imamlık yapan R.A., “Ergenekon'un lideriyim' diyerek, Rus sevgilisi E.G.'yi cinsel içerikli görüntülerini internette yayınlamakla tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı

Ankara’nın Mamak ilçesinde bir mescidin imamı olan R.A. (37), uzun süredir birlikte olduğu Rus uyruklu sevgilisi E.G.’ye (43), cinsel içerikli görüntülerini internette yayınlamakla tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Evli olan R.A.’nın şantajı Türk sevgilisi D.T. (37) ile birlikte planlayıp gerçekleştirdiği belirlendi. R.A.’nın, E.G.’ye kendisini Ergenekon örgütü lideri olarak göstererek korkuttuğu ortaya çıktı.

PARA DA İSTEMİŞ

E.G., geçen hafta savcılığa başvurarak imam sevgilisi R.A.’nın yatak görüntülerini internette yayımlama tehdidiyle para istediğini, kendisini Ergenekon örgütü lideri olduğunu söyleyerek korkuttuğunu söyledi.

Türk sevgilisi de var Savcılık talimatıyla harekete geçen polis, Mamak’ta bir mescitte imamlık yapan R.A. ile Türk sevgilisi D.T.’yi gözaltına aldı.

Yapılan araştırmalarda imam R.A’nın Ergenekon ile bağlantısının bulunmadığı anlaşıldı.

150 BİN TL'LİK İPOTEK

R.A.’nın Rus sevgilisini, Yenimahalle’deki evini ipotek ederek 150 bin TL’lik ipotek bedelini kendisine vermesi yönünde zorladığı belirlendi.

R.A.’nın evinde yapılan aramada polis, E.G.’nin zorla imzaladığı 150 bin TL’lik senedi buldu. R.A. ve D.T., suçlarını itiraf etti.

Mahkemeye çıkarılan R.A., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, D.T. tukuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Milliyet

2