Magazin İnanır: Bomba gibi döneceğim

İnanır: Bomba gibi döneceğim

Paylaş
İnanır: Bomba gibi döneceğim

'Kansere yakalandı' haberiyle sevenlerini üzen Kadir İnanır'dan iyi haber var. Hastalık erken evrede yakalanmış durumda ve aktör, 'Bomba gibi döneceğim ekrana' diyor

Milliyet'in magazin yazarı Ali Eyüboğlu'nun konuya ilişkin haberi şöyle:

Haberin Devamı

Tesadüfe bakın ki, Kadir İnanır’ın akciğer kanseri olduğuna dair haber sevenlerinin yüreğine bıçak gibi saplanmışken ünlü aktör bıçak altına yattı. Dün sabahki ameliyatın uzaktan yakından ilgisi yoktu akciğerle.

İnanır’ın ameliyat olmasının sebebi, acılarına dayanmakta zorluk çektiği bel fıtığı illetinden kurtulmaktı. Prof. Dr. Yunus Aydın’ın yaptığı ameliyattan sonra çıktım İnanır’ın 10’uncu kattaki odasına. Neşesi yerindeydi. Yanında hayat arkadaşı Jülide Kural, arkadaşı Doğan Kalkavan, özel doktoru Osman Bulutlar vardı.

Kadir İnanır, soğuk algınlığı, yüksek ateş ve zatürree şüphesiyle gittiği hastanede yapılan ilk tetkikte akciğerde küçük bir kitleye rastlandığını söyledi ve ekledi: “Bunun üzerine ileri tetkikler yapıldı. İyi ki üşütmüşüm, iyi ki doktora gitmişim. O sayede erken yakaladık kitleyi. Cuma günü kitle, ameliyatla alınacak. Sevenlerim merak etmesin. Sağlığım ve moralim çok iyi. Ahmet Ümit’in senaryosunu yazacağı diziyle bomba gibi döneceğim ekrana.”

Sanatçının bir de mesajı vardı: “Senin aracılığınla bir tavsiyem olacak insanlara. En küçük bir rahatsızlıklarında, ihmal etmesinler doktora gitmeyi. Erken teşhis çok önemli çünkü.”

YARIN BİR AMELİYAT DAHA

Bu arada dün sabah bel fıtığı ameliyatı olan İnanır'ın cuma günü ise akciğerlerinden küçük bir operasyon geçireceği açıklanmıştı. Ancak ameliyatın bir gün önceye alındığı öğrenildi. Kadir İnanır'ın yarın sabah 10.00'da ameliyata gireceği belirtildi.

Haberin Devamı