Advertorial İnanması Güç Tatil Fırsatları Yakalamanın Yolu Nedir?
Sponsorlu

İnanması Güç Tatil Fırsatları Yakalamanın Yolu Nedir?


Paylaş
İnanması Güç Tatil Fırsatları Yakalamanın Yolu Nedir?

Üstelik 35% İndirimli Tatil Fırsatı için Son gün Bugün!

Uzmanlara göre yaz tatilini hem kaliteli otellerde geçirmek isteyen hem de uygun fiyatlı otellerin avantajlarını yakalamak isteyen tatilseverlerin ihtiyacına birebir cevap veren Gezisitesi.com Erken Rezervasyon Kampanyası ile şimdiden rezervasyonunu yapıp otellerin sezon fiyatlarına kıyasla % 35’e varan indirimler sayesinde kazançlı çıkabilirsiniz.

Erken Rezervasyon Kampanyasındaki Avantajlı Otelleri İncelemek için Tıklayınız !

Çoğu tatilseverin eksik veya yanlış bilgi sahip olduğu erken rezervasyon kampanyası hakkında en çok sorulan soruları Gezisitesi.com’un deneyimli turizm uzmanlarından öğrendik. En sık karşılaşılan yanlış bilgi ise erken rezervasyonların iadesiz olduğu. Oysa giriş tarihinden 3 gün öncesine kadar yapılan iptal taleplerinde tümkonaklama bedelinin tamamı her koşulda iade ediliyor. Erken Rezervayson İptal Güvence paketinin değeri ise 10 TL’den başlıyor.

Erken Rezervasyon İptal Güvencesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız !

Yıllık tatil tarihleri belli olmayanlar bile rahatlıkla erken rezervasyon iptal güvencesinden yararlanıp tatil tarihleri değiştiğinde iptal haklarını kullanabiliyor.
Bir diğer yanlış bilinen ise erken rezervasyon kampanyasının sadece ilkbahar tatilleri için geçerli olduğu. Oysa Temmuz, Ağustos ayları da dahil olmak üzere Kasım, Aralığa kadar bile erken rezervasyon yapılabiliyor.

Yurtiçinde belirli tesislerde geçerli olan ve %40’ı bulan indirimler ile günlük 20 TL’ye Antalya’da; 25 TL’ye Bodrum’da; 38 TL’ye de Çeşme’de konaklayabiliyor!

Uygun taksitler, kolay ödemeler

Gezisitesi.com, üyelerine seçenek bolluğu kadar ödeme kolaylığı da sunuyor. EFT veya havale yoluyla ödeme yapmak isteyenlere, %5 oranında indirim sağlanıyor. Kullanıcılar, tatil ücretlerini, kredi kartları ile peşin fiyatına 12 aya varan taksit seçenekleriyle de ödeyebiliyor. Gezisitesi.com'da 700 TL üzeri alışverişlerde aynı anda 2 farklı kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra Gezisitesi.com, bazı bankalarla yaptığı anlaşmalar kapsamında kullanıcılarına, birikmiş puanlar ile ödeme yapma imkânı da tanıyor.

Bankaların erken rezervasyon dönemine özel olarak uyguladıklaları kampanyalar ise şöyle;

Bonus Kart’ın +3 taksit, Finans Kart’ın 3 ay taksit erteleme ve Axess Kart’ın şimdi al Haziran’da öde kampanyası 31 Mart 2011 tarihine kadar devam etmektedir.

Erken Rezervasyon Kampanyasından yararlanmak için hemen tıklayın !