Alışveriş - Moda İnci zarafeti artık saçlarınızda
Paylaş
İnci zarafeti artık saçlarınızda

Kişisel bakımın öncü markası Remington, plakaları gerçek inci içeren yeni bakım serisi Rose Luxe ile saç rutininize zarafet ve kolaylık katacak. Standart saç düzleştiricilerine göre, saçlarınıza 8 kat daha fazla yumuşaklık kazandıran ve zarif tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Rose Luxe Saç Düzleştirici, bu sezonun en çok aranan saç bakım ürünlerinden biri olacak

Modası hiçbir zaman geçmeyecek olan gösterişli düz saçlara ulaşmak, hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor. İnci içeren dar ve uzun seramik plakaları sayesinde, her geçişte daha fazla saçın düzleşmesini ve şekil almasını sağlayan Rose Luxe Saç Düzleştirici ile muhteşem görünen saçlara sahip olmak hayal olmaktan çıkıyor.

Her tip saçın ihtiyaç duyduğu ısıya göre düzleştirme imkanı sağlayan Rose Luxe, dijital ekranından takip edilebilen 150ºC ile 235ºC arasındaki sıcaklık seçenekleri ve sıcaklık kilit özelliği sunuyor.


Saçlarınızı kolaylıkla düzleştirin


İnci kaplı seramikleri sayesinde, standart saç düzleştiricilere göre 8 kat daha yumuşak ve 5 kat daha uzun süre şeklini koruyan saçlara ulaşmanızı sağlayan Rose Luxe, sadece 30 saniyede istenilen ısıya ulaşarak zamandan da tasarruf etmenizi sağlıyor.

Remington Rose Luxe Saç Düzleştirici Satış Fiyatı: 359,90 TL

Haberin Devamı