Gündem İnek kavgasından cinayet çıktı

İnek kavgasından cinayet çıktı

Paylaş
İnek kavgasından cinayet çıktı

Trabzon'da ineği komşusunun arazisine giren 41 yaşındaki Ahmet Yıldız, çıkan tartışmada Seyfettin Çakal tarafından silahla vurularak öldürüldü

Maçka İlçesi'ne bağlı Şimşirli Köyü’nde dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre Ahmet Yıldız’ın ineği otlarken Seyfettin Çakal’ın arazisine girdi. Bu nedenle iki komşu arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Elinde bulunan baltayla Ahmet Yıldız’a saldıran Seyfettin Çakal daha sonra belinden çıkardığı tabancayla da komşusuna ateş açtı. Karın bölgesine isabet eden tek kurşunla ağır yaralanan Ahmet Yıldız, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Seyfettin Çakal ise olay yeri yakınlarında Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hayvancılıkla uğraşan 5 çocuk babası Ahmet Yıldız’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından bugün Şimşimri Köyü’nde kılınan cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verildi.

3 ÇOCUĞU CİNAYETE TANIK OLDU

Bu arada tartışma sırasında babaları Ahmet Yıldız’ın yanında olan çocukları 5 yaşındaki Mustafa, 7 yaşındaki Burak ve 14 yaşındaki Ünzüle’nin cinayete tanık oldukları öğrenildi. Emekli ormancı olduğu belirtilen Seyfettin Çakal ise sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edildi.

Fatih TURAN/Trabzon (DHA)