Gündem İngiliz turist kendini astı

İngiliz turist kendini astı

Paylaş
İngiliz turist kendini astı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne eşi ve çocuklarıyla tatile gelen, 32 yaşındaki Gary Aluni Rogers, sabaha karşı odasında iple tavana asılı bulundu

Gümbet Mahallesi’ndeki Sunhill Otel’e bir hafta önce eşi ve iki çocuğu ile birlikte tatile gelen Gary Aluni Rogers, gece eğlenmeye çıktı.

Gittikleri barda eşi Helen Rogers ile tartışan İngiliz turist, bir süre sonra tek başına otele döndü. Sabaha karşı bardan çıkıp otele gelen Helen Rogers ise eşinin odanın kapısını açmaması üzerine durumu otel yönetimine bildirdi.

Yedek anahtarla odanın kapısı açıldığında Gary Aluni Rogers’in tavana iple asılı cansız bedeniyle karşılaşıldı. Universal Hospital Bodrum’a kaldırılan Rogers’in cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, eşi ve çocukları büyük şok yaşadı.

Soruşturma kapsamında iki otel çalışanıyla birlikte ifadesine başvurulan Helen Rogers’in, “Eşimin bir sorunu yoktu, normal bir tartışmadan sonra ‘Otele gidiyorum’ diyerek yanımızdan ayrıldı. Neden böyle bir şey yaptı anlayamadım” dediği öğrenildi.

Ahmet YEŞİLAĞAÇ/Muğla (DHA)