Spor İngilizler eşleşmeden memnun değil

İngilizler eşleşmeden memnun değil

Paylaş
İngilizler eşleşmeden memnun değil

İngiliz basını, İngiltere'nin galibiyeti için "İyi haber: İngiltere turu atladı. Kötü haber: Bir sonraki maç Almanya ile" yorumunda bulundu

Guardian gazetesi, Almanya’nın İngiltere için zorlu bir rakip olacağına dikkati çekerek, İngiltere’nin 20 yıl önceki Dünya Kupası finalinden bu yana ilk kez Almanya ile karşılaşacağını belirtti.

Gazete ayrıca, İngiltere’nin turnuvadaki ilk galibiyetini kazandığı dünkü maç nedeniyle işyerlerinde hayatın durduğunu, alışveriş merkezlerinin boşaldığını, fabrika işçilerinin işten erken çıkabilmek için mesailerine şafak vaktinde başladıklarını kaydetti.

Independent gazetesi ise "Kıyamet ileri bir tarihe atıldı" başlığını kullanarak duyurduğu İngiltere’nin galibiyetiyle ilgili haberinde, milli takımın dünya klasmanından kendilerinden 17 sıra sonra gelen Slovenya karşısında muhteşem bir performans sergilediğinin söylenemeyeceğini belirtti.

Gazete, "Ancak (İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü) Fabio Capello’nun oyuncularının ABD ve Cezayir karşısındaki oyunlarıyla kıyaslandığında, dünkü performansları 1970’deki gönülleri fetheden Brezilya Milli Takımı gibi görünüyordu" yorumunu yaptı.

Daily Mirror gazetesi de Capello için dünkü maçı kazanmanın, "sadece maç kazanmaktan öte bir durum olduğunu ve Capello’nun kazanarak saygınlığını koruduğunu" yazdı.

Haberin Devamı