Spor İngilizlerin gecesi

İngilizlerin gecesi

Paylaş
İngilizlerin gecesi

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden İngiliz takımlarından Arsenal ve Chelsea, gruplarındaki ilk maçlarını farklı skorlarla kazandı

(H) Grubu’nde yer alan Arsenal, Emirates Stadı’nda ağırladığı Portekiz’in Braga takımını 6-0 gibi farklı bir skorla yendi. Londra ekibine galibiyeti getiren golleri 9. (penaltıdan) ve 53. dakikada Fabregas, 30. dakikada Arshavin, 34. dakikada Chamakh ile 69 ve 84. dakikalarda Vela attı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE TOPLU SONUÇLAR

Deplasmanda Slovakya’nın Zilina takımına konuk olan bir başka Londra ekibi Chelsea ise gruptaki ilk maçını 4-1 kazandı. (F) Grubu mücadelesinde "Maviler"e 3 puan kazandıran goller, 13. dakikada Essien, 24 ve 28. dakikalarda Anelka ile 48. dakikada Sturridge’den geldi. Evsahibi takımın tek golünü 55. dakikada Oravec kaydetti.

Arsenal, gruptaki ikinci maçında Sırbistan’ın Partizan takımıyla deplasmanda, Chelsea ise Fransa’nın Olympique Marsilya takımıyla sahasında karşılaşacak.

Dün oynanan maçlarda ise Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Manchester United, Glasgow Rangers ile golsüz, Tottenham Hotspur da Werder Bremen ile 2-2 berabere kalmıştı.

Haberin Devamı