Spor İngiltere - Almanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

İngiltere - Almanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Paylaş
İngiltere - Almanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Almanya ve İngiltere, Rusya’nın ev sahipliğinde yapılacak 2018 Dünya Futbol Şampiyonası için ilk hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Peki, İngiltere - Almanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Dünya futbolunun iki devi İngiltere ve Almanya bu akşam saatler 22.55'i gösterdiğinde İngiltere'deki Wembley Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

İngiltere - Almanya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?


Almanya ve İngiltere, 2018 Dünya Futbol Şampiyonası için ilk hazırlık maçını, bu akşam saat 22.55’de oynayacak. Karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER


İngiltere: Pickford, Jones, Stones, Maguire, Trippier, Loftus-Cheek, Dier, Livermore, Rose, Abraham, Vardy
Almanya: Stegen, Kimmich, Süle, Hummels, Halstenberg, İlkay, Khedira, Sane, Götze, Draxler, Wagner

ALMANYA'NIN HEDEFİ REKOR


Canlı yayınlanacak karşılaşmanın, Joachim Löw’ün talebeleri için dostluk mücadelesinden öte anlamı var. Alman Milliler, 2016 yılından beri oynadıkları maçları hiç kaybetmedi. En son 2016’da Fransa ile oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası Yarı Final maçını 2-0 kaybeden Almanların üst üste kaybetmediği maç sayısı şimdilik 19.

Almanya, İngiltere’den de galip dönerse, yenilmezlik serisini 20’ye çıkaracak. Panzerlerin hedefi, milli takımın Ekim 1978’den Aralık 1980’e kadar 23 maç yenilmezlik rekorunu kırmak. Alman Milli Takımı, ayrıca Haziran 1996’dan Şubat 1998’e kadar oynadıkları 22 karşılaşmayı kaybetmedi.

İNGİLTERE EKSİKLERLE BOĞUŞUYOR


Bu önemli hazırlık maçı öncesinde İngilizlerde Raheem Sterling, Dele Alli, Harry Kane, Harry Winks, Jordan Henderson, Fabian Delph, Jack Butland ve Gary Cahill'in sakatlığı bulunuyor

Haberin Devamı