Spor İngiltere büyük derbiyi bekliyor

İngiltere büyük derbiyi bekliyor

Paylaş
İngiltere büyük derbiyi bekliyor

İngiltere Premier Lig'de Liverpool ile Everton arasında Anfield Road'da oynanacak.

Maç, sezonun ilk yarısında, Goodison Park’ta oynanan müsabakayı 2-0 kaybeden Everton için rövanş manası taşırken, Liverpool da çıkışını sürdürme çabası verecek.

Sezona kötü bir başlangıç yapan iki takımdan Liverpool, derbi maçına Fernando Torres, Glen Johnson ve Yossi Benayoun’un yokluğunda çıkacak. Eksiklerine rağmen Liverpool'da, Hollandalı Dirk Kuyt en büyük koz.

Sakatlıktan kurtulan Fabio Aurelio’nun da maç kadrosunda yer alması bekleniyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Liverpool’un başarısı, kaptan Steven Gerrard’ın performansına bağlı.

EVERTON11 YILDIZ KAZANAMIYOR

Premier Lig’deki son 9 karşılaşmasında mağlubiyet yüzü görmeyen ve 9. sıraya yükselen Everton’da ise gözler, David Moyes’in son haftalarda kadroya kattığı Philippe Senderos ile Landon Donovan’da olacak.

Los Angeles Galaxy’den gelmesinden bu yana performansıyla göz dolduran Donovan, Liverpool defansının dikkat etmesi gereken isim olarak göze çarpıyor.

Yarınki karşılaşmayla takımın başında 600. maçına çıkacak olan Moyes’in, hücumda Cahill ile Saha’yı silah olarak kullanması bekleniyor. Everton, ezeli rakibini sahasında en son 1999 yılında yenmişti.

Haberin Devamı