Dünya İngiltere'de rehine krizi

İngiltere'de rehine krizi

Paylaş
İngiltere'de rehine krizi

İngiltere'nin Nuneaton bölgesinde bulunan bir bowling salonunda silahlı bir kişinin içerdekileri rehin aldığı belirtildi

Nuneaton'un bağlı olduğu Warwickshire kenti polisinden yapılan açıklamada, "Bermuda Park" adlı alışveriş alanındaki olayın "herhangi bir terör eylemiyle bağlantısı bulunmadığı" duyuruldu.

Emniyet yetkilileri olayla ilgilenmeye devam ederken, acil servis hizmetleri de şu anda ölen ya da yaralanan bulunmadığını ve herhangi bir gelişmeye yönelik bölgede birkaç ambulans tutulduğunu aktardı.

Sosyal medyada yer alan paylaşımlarda, söz konusu alışveriş alanında bulunan bir bowling salonunda silahlı bir kişinin içeridekileri rehin tuttuğu iddia edilmişti.
Paylaşımlarda ayrıca bölgeye çok sayıda silahlı polisin geldiği, alandaki sinema, mağazalar ve restoranlarda bulunanların dışarıya çıkmasına izin verilmediği öne sürülmüştü.

SİLAHLA REHİN ALDI


Warwickshire kentine bağlı Nuneaton’daki MFA bowling salonunun Genel Müdürü Mehdi Amshar, basına yaptığı açıklamada, olayda silahlı bir erkeğin iki çalışanı rehin aldığını söyledi.

Bu arada İngiliz basınına konuşan bir görgü tanığı, silahlı bir erkeğin içerdekilere, “Dışarı çıkın.” diye bağırdığını söyledi.

Polis, olayın "herhangi bir terör eylemiyle bağlantısı bulunmadığı" bildirirken, acil servis hizmetleri de şimdiye kadar ölen ya da yaralanan bulunmadığını ve herhangi bir gelişmeye yönelik bölgede birkaç ambulans tutulduğunu aktarmıştı.

AA

Haberin Devamı