Dünya İngiltere Düşesi Türkiye'den özür dileyecek

İngiltere Düşesi Türkiye'den özür dileyecek

Paylaş
İngiltere Düşesi Türkiye'den özür dileyecek

İngiliz People gazetesinin haberine göre Türkiye'de gizli çekimler yapan Sarah Ferguson olası bir hapis cezasından kurtulmak için Türkiye'den özür dileyecek

GİZLİ ÇEKİM YAPMIŞTI

Haberin Devamı

İngiltere Prensi Andrew’in eski eşi Düşes Sarah Ferguson (49), 2008 yılında kılık değiştirerek İstanbul Zeytinburnu ve Ankara’daki Saray yetimhanelerine girip gizli çekimler yapmıştı.

Ferguson’un çektiği görüntülerle hazırlanan belgesel İngiliz ITN televizyonunda yayınlanmıştı. Görüntülerde bakıma muhtaç çocukların el ve ayaklarından yataklara bağlandığı görülüyordu.

AMACI CEZADAN KURTULMAK

O dönem Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı olan Nimet Çubukçu kendi sorumluluk alanında yapılan bu gizli çekime sert tepki göstermişti. Bakan Çubukçu, “Düşes Türkiye’nin Avrupa Birliği üyeliğine karşı. Art niyetli” demişti.

Ferguson hakkında ‘özel hayatın gizliliği’ suçundan Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafından dava açılmış ve 4,5 yıla kadar hapsi istenmişti. İngiliz People gazetesinin haberine göre Sarah Ferguson olası bir hapis cezasından kurtulmak için Türkiye’den özür dileyecek.

Haberin Devamı