Spor İngiltere tarihi rövanşa çıkıyor

İngiltere tarihi rövanşa çıkıyor

Paylaş
İngiltere tarihi rövanşa çıkıyor

2010 Dünya Kupası C Grubu'nda yarın İngiltere ile ABD karşılaşacak. 1950'de karşılaşan iki ülkenin maçınad ABD, 1-0 kazanarak tarihinin en büyük zaferlerinden birine imza atmıştı

Johannesburg’daki 44 bin kapasiteli Royal Bafokenk Stadyumu’nda, saat 21.30’da başlayacak maçı Brezilyalı hakem üçlüsü Carlos Simon, Altemir Hausmann ve Roberto Braatz yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER
İngiltere (4-4-2): 1- David James, 2- Glen Johnson, 20- Ledley King, 6- John Terry, 3- Ashley Cole, 7- Aaron Lennon, 4- Steven Gerrard, 8- Frank Lampard, 11- Joe Cole, 21- Emile Heskey, 10- Wayne Rooney
Teknik Direktör: Fabio Capello

ABD (4-4-2): 1- Tim Howard, 6- Steve Cherundolo, 15- Jay DeMerit, 5- Oguchi Onyewu, 3- Carlos Bocanegra, 10- Landon Donovan, 4- Michael Bradley, 13- Ricardo Clark, 8- Clint Dempsey, 17- Jozy Altidore, 14- Edson Buddle.
Teknik Direktör: Bob Bradley

Maça 2 forvetle çıkmayı planlayan ABD Milli Takımının teknik direktörü Bob Bradley, 3 hazırlık maçında takımla ilgili son düzenlemeleri ve oyun tertibinde başvurabileceği alternatifleri gözden geçirme olanağı buldu. Bradley, maça başlayacak ilk 11 üzerinde kanaat getirirdi.

CAPELLO KALEDE ZORLANIYOR

Takımını, ABD gibi 4-4-2 formatında oynatması beklenen İngiltere’nin teknik direktörü Fabio Capello, kaleye geçireceği isim konusunda oldukça zor bir seçim yapacak.

Capello’nun, hazırlık maçlarında yarı yarıya şans verdiği Joe Hart veya Robert Green’i kaleye geçireceği, bu iki isme oranla daha tecrübeli olan David James’i ise 3. isim olarak düşündüğü belirtiliyor.

İSTATİSTİKLER

İngiltere ile ABD, 1950’deki Dünya Kupası’nda oynanan ve ABD’nin 1-0’lık sürpriz galibiyetiyle sona eren maçın rövanşına çıkacak. Capello, ilk kez bir dünya kupasında boy gösterecek.

2

Haberin Devamı