Spor İngiltere'de Gerrard kavgası

İngiltere'de Gerrard kavgası

Paylaş
İngiltere'de Gerrard kavgası

Liverpool Kulübü, Steven Gerrard'ın Fransa ile oynanan hazırlık maçında sakatlanması nedeniyle İngiltere Futbol Federasyonu'nu eleştirdi

Liverpool’un sağlık ekibi başkanı Darren Burgess, İngiltere Milli Takımı yetkilileriyle Gerrard’ın ne kadar süre oynayacağı konusunda anlaştıklarını ve milli takımın anlaşmayı tamamen görmezden geldiğini belirtti.

Burgess, Twitter mesajında, "İngiltere’nin tavrı tamamen amatörceydi ve onların bu yetersizliğinin bedelini biz ödüyoruz. Bu kesinlikle rezalet" ifadesini kullandı.

CAPELLO BİR SAAT OYUNDA TUTACAKTI

İngiltere Teknik Direktörü Fabio Capello, mümkün olması halinde Gerrard’ı maçta en fazla 1 saat sahada tutmayı kabul etmiş, ancak Gareth Barry’nin sakatlığı nedeniyle bu oyuncuyu daha uzun süre sahada tutmak zorunda kalmıştı.

Fransa’nın Wembley’de 2-1 kazandığı hazırlık maçının 85. dakikasında sakatlanan Gerrard oyundan alınmıştı. Capello, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Liverpool yetkililerine, Gerrard’ın mümkün olması halinde 1 saat sahada kalacağını söyledim.

Gareth Barry ve Rio Ferdinand sakatlanınca sahada deneyimli bir oyuncu bulunması gerekiyordu. Gerrard’ın sakatlanması bizi üzdü. Liverpool, mümkün olursa oyuncunun 1 saat sahada kalmasını istemişti.

Bir oyuncunun milli takımda ne kadar oynayacağına onlar karar veremez. Mümkün olsaydı, bir saat oynardı. Üzgün olduklarını biliyorum. Ben de üzgünüm.

Sorun şu, birçok Premier Lig, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçının ardından çarşamba günü bu maça çıkarsanız, oyuncular sakatlanabilir" diye konuştu.

Gerrard’ın birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı sanılıyor.

Haberin Devamı