Dünya İngiltere'yi ayağa kaldıran anne

İngiltere'yi ayağa kaldıran anne

Paylaş
İngiltere'yi ayağa kaldıran anne

İngiltere'de 26 yaşındaki bir kadın, Facebook'ta tanıştığı 5 parasız Tunuslu sevgilisiyle evlenmek için 2 çocuğunu terk etti

İngiliz kadın 5 yaşındaki oğlunun ‘dön’ çağrısına küfürle cevap verdi. Ülkenin Lincolnshire bölgesinde oturan Wendy Paduch, Facebook'ta tanıştığı Tunuslu Wajdi Jouini'ye kısa sürede aşık oldu.

Wendy, genç, yakışıklı ancak, işsiz ve parasız sevgilisini görmek için Tunus’a gitmeye karar verdi. Wendy, 5 yaşındaki oğlu Dylay ile 8 yaşındaki kızı Natasha’ya bir haftalık tatile gideceğini söyleyerek evden ayrıldı.

Tunus'ta sevgilisiyle evlenme kararı alan kadın, bir daha dönmedi. İngiltere’deki arkadaşlarından sık sık borç isteyen Wendy, düğün fotoğraflarını ve ayna karşısında verdiği seksi pozları Facebook sayfasında yayımladı.

Gelecek hafta doğum gününü kutlayacak Dylan, annesine dönmesi ve doğum günü pastası yapması için Facebook’tan çağrıda bulundu. Ancak annesi, “Biz birbirimize aşığız. S....r olun” yazısıyla reddetti.

Lincolnshire polisi, 2 çocuğunu sevgilisi uğruna terk eden Wendy’nin ‘kayıp kişiler’ listesinde bulunmadığını, konuyla yakından ilgilendiklerini açıkladı.

Alpaslan DÜVEN/LONDRA (DHA)

Haberin Devamı