Spor 'İnönü atmosferi zor olacak'

'İnönü atmosferi zor olacak'

Paylaş
'İnönü atmosferi zor olacak'

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçının atmosferinin kendileri için hiç kolay olmayacağını söyledi

Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde haftalık basın toplantısında Süper Lig'de cuma günü oynayacakları Beşiktaş maçını ve takımın son durumunu değerlendiren teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ligin şampiyonluk adaylarından Beşiktaş ile önemli bir maç oynayacaklarını söyledi.

Sağlam, "Beşiktaş ile İnönü Stadı'nda, o atmosferde oynamak bizim için hiç kolay olmayacak. Ligde ilk 5'li grupta her an herşey olabiliyor. Bir bakıyorsunuz beşinci olan takım haftasonunda liderliğe oturabiliyor.

Ya da lider olan takım bir bakıyorsunuz dördüncü, beşinci olabiliyor. Ligin üst sıraları bu hale geldi" diye konuştu.

"RAKİBİMİZ DE KAZANMAK İSTEYECEK"

Beşiktaş'ında zorlu lig maratonunda bu maçtan galibiyet almak isteyeceğini belirten Sağlam, "Dolayısıyla yarıştan uzaklaşmama adına bu hafta ligin üst tarafında önemli karşılaşmalar oynanacak.

Tabi rakibimiz de kendi taraftarı önünde ilk devrenin son karşılaşmasında özellikle son iki haftadır aldığı beraberlikleri ve puan kayıplarını telafi edebilmek için kazanmayı isteyecek" şeklinde konuştu.

"TARAFTARLARIN İZLEMEYE VE DESTEKLEMEYE HAKKI VAR"

İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya Bursaspor taraftarlarının alınması gerektiğini belirten Sağlam, "Gerek Bursaspor taraftarının gerekse de Beşiktaş taraftarının, takımlarını her yerde, her ortamda izlemeye ve desteklemeye hakkı var. O yüzden bu yasağın İnönü Stadı'nda oynanacak cuma günkü karşılaşma ile beraber son bulmasını bekliyorum" diye konuştu.

"İGLESİAS HAFTAYA GELECEK"

Transfer için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Ertuğrul Sağlam, "İglesias ile anlaşmayı yaptık. Ama resmi sözleşme imzalamadık. Önümüzdeki hafta burada olacak. Ama transferde alakalı beklentilerimizi yönetimle de konuştuk. Ligin zirvesinde kalmak için belli takviyelere ihtiyacımız var.

Jan Blazek ile de alakalı öyle bir çalışmamız oldu. Bizi kırmadı va buraya geldi. Bir kaç gün kendisiyle beraber olacağız. İstanbul'a maça gelip takımı izleyecek. Olumsuz olması için sebep yok" dedi.

EMRE KOŞAK-BURSA/DHA

3

Haberin Devamı