Spor İnönü'de şov zamanı

İnönü'de şov zamanı

Paylaş
İnönü'de şov zamanı

Beşiktaş ile Viktoria Plzen, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın saat 21.00'de İstanbul'da karşı karşıya gelecek

BJK İnönü Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak maçı Belçika Futbol Federasyonu’ndan Jerome Efong Nzolo yönetecek. Deplasmandaki ilk maçta rakibiyle 1-1 berabere kalan Beşiktaş, yarınki rövanşta her türlü galibiyetin yanı sıra, 0-0 beraberlik halinde bile turu geçecek.

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

Karşılaşmada normal süre 1-1 berabere biterse uzatma bölümüne geçilecek. Uzatmada da aynı skor değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.

Çek Cumhuriyeti temsilcisi ise rövanşta her türlü galibiyetin yanı sıra, 1-1’in dışındaki gollü beraberliklerde play-off turuna yükselecek.

AVRUPA'DA 140. KEZ

Beşiktaş, Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen ile yarın İstanbul’da yapacağı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 140. karşılaşmasına çıkacak.

Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı toplam 139 maçtan 46’sını kazanıp, 29’unda berabere kalırken, 64 müsabakada ise rakiplerine yenildi.

Avrupa arenasında bugüne dek rakip fileleri toplam 164 kez havalandıran "Kara Kartallar", kalesinde ise 208 gol gördü. Beşiktaş, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye’yi 15 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 10 kez de UEFA Kupası’nda temsil etti.

Haberin Devamı