Yaşam İnsan neden şöhret olmak ister?

İnsan neden şöhret olmak ister?

Paylaş
İnsan neden şöhret olmak ister?

Şöhret olmanın hikayesinin anlatıldığı film “İnsan neden şöhret olmak ister?” sorusunun cevabını da komik bir üslupla anlatıyor

Mayıs 2011 tarihinde vizyona girecek filmin başrollerini Önder Açıkbaş, Müslüm Gürses, Zeynep Beşerler, Cem Kılıç, Zeynep Aydemir, Almeda Abazi, Aşkın, Ayşin Zeren, Cengiz Küçükayvaz, İrfan Kangı, Gülden Dudarık ve Kerem Poyrazkayaalp paylaşıyor.

ŞOV BİZINIS insanları güldürürken sektörün iç dünyasını da anlatan bu yüzden de sektörden danışmanlarla çalışılmış bir komedi film. Yaşanan bir çok hikayeden yola çıkılan filmin senaryosunda izleyenleri eğlendirmesi ve bir komedi filmi olması ön planda tutuldu.

Filmde ayrıca yaşanan aşklar ve mizahi bir üslupla anlatılan bir kadın intikamı var. Dağıtımını Tiglon tarafından yapılacak olan Şov Bizınıs’ın çekimleri 1 ay, post prodüksiyonu ise 6 ay sürdü.

FİLMİN KONUSU



Yurtdışından albüm yapmak üzere gelen Aşkın adındaki genç, plak yapmak için Rıfat adındaki yapımcıyı bulur. Fakat Rıfat ilk andan anladığımız üzere başı mafya ile belada olan, bir sözü bir sözünü tutmayan ama kendi yalanlarına kendisi de inanan fakat sahtekar olduğu kadar da eğlenceli, şeytan tüyü olan bir adamdır.

Üzeyir ve Hüseyin kardeşlerden oluşan mafya ailesi ile girdiği ilişkide canı tehlikede olan Rıfat’ın Aşkın’a albüm yapmaktan başka çaresi yoktur. Diğer tarafta Rıfat’ın özel hayatı da iş hayatından farklı değildir.

Rıfat ile Aşkın zaman içinde yedikleri içtikleri ayrı gitmez bir hale gelirler. Öte yanda Rıfat’ın sevgilisi Meyra Rıfat’a büyük bir ders vermeye hazırlanıyordur. Böylece başlayan mafya-şov dünyası ve kahramanlarımızın ask hayatı ile süslenen hikaye film boyunca içinden çıkılmaz bir hal alır ve her dakikası başka bir sürprizle örülerek finallenir.

2

Haberin Devamı