Mehmet Coşkundeniz İnsanı evlilikten ve aşktan soğutan 8 ünlü çift
HABERİ PAYLAŞ

İnsanı evlilikten ve aşktan soğutan 8 ünlü çift

Haberin Devamı

Aşklarını da, evliliklerini de olaylı yaşadılar. Birbirleri hakkında söylemedik söz burakmadılar. Kavgalarıyla, davalarıyla magazin gündeminin en önemli isimleri oldular. Tabii bu tavırlarıyla bizi aşktan ve evlilikten soğuttular. Kim mi onlar? Buyrunuz, okuyunuz.

Günay Musayeva - Tolga Karel

Bu evliliği hatırladıkça ürperiyorum. Hiç olmamış gibi kabul edeyim diyorum ama, arşivler gerçeği ortaya çıkarıyor ne yazık ki. Günay Musayeva’nın “Tolga çocuğumuza babalık bile yapmıyor” demesi işin vahim boyutunu zaten ortaya koymuştu. Şimdi Tolga Karel, Dominik’te başkasıyla evli. Ama ben hala, onun bir evlilik sorumluluğu taşıyabileceğine inanmıyorum.

Sinem Bayraktutar - Kutsi

Yılan hikayesine dönen evlilikleri nihayet geçen yıl bitti. Kutsi’nin üç beş kez evi terk edip sevgilisi Feyza Çıpa’ya gitmesi, Sinem Bayraktutar’ın her döndüğünde eşini affetmesi, iki kadının birbirlerine sosyal medya üzerinden çemkirmeleri derken bu hikaye, evliliğe ve aşka olan inancımızı da sarstı. Şimdi ortalık sakin, umarım aralarındaki nefret yeniden canlanmaz.

Ebru Şallı - Sinan Akçıl

Ebru Şallı ile kısa dönem de olsa birlikte program yapmışlığımız var. Baştan beri Sinan Akçıl isimli şarkıcının Ebru Şallı’nın çapında olmadığını düşündüm. Ama aşk bu işte, kime yöneleceğini tespit edemiyorsun. Sinan Akçıl milletin gözüne soka soka Ebru’yu aldattı, sonra özür mektubu falan yazarak sahte pişmanlığını ortaya döktü. Neyseki bu kâbus gibi ilişki sona erdi.

Asena Atalay - Caner Erkin

İhanet, para hırsı, intikam, küçük bir çocuğun dramı... Bir Yeşilçam filminde ne ararsanız bu ilişkide de o vardı. Caner Erkin, Şükran Ovalı ile evlendi ama eski eşinden kurtulamadı. Asena Atalay, psikolojik şiddeti daha da artırdı. Caner Erkin’in mutluluğunu bozmak için elinden gelen ne varsa yaptı, yapmaya da devam ediyor. Yaşananları görenler de “Evlilik buysa lanet olsun” diyor.

Zehra Kaya - Halil Sezai

Tam 16 yıl birliktelikten sonra evlendiler. Düğünden 2 hafta sonra ayrılacakları yolunda dedikodular çıktı. Nitekim 3 ay sonra da boşandılar. İşin ilginç yanı, düğünde şahitliklerini yapan arkadaşları mahkemede de boşanmaları için şahitlik yaptı. E be kardeşim, madem bu işi yürütemeyecektiniz niye evlenerek 16 yıllık beraberliğinizi bozdunuz ki?

Meryem Uzerli - Can Ateş

Almanya’da doğup büyüyen, oranın kültürüne göre yetişen Meryem Uzerli, Türk erkeklerinden çok çekti çok... Can Ateş gibi İstanbul’da namı çok iyi bilinen birine aşık olunca gerçekten hayatı değişti. Türkiye’deki ünlü çiftler arasında ‘medeni ilişki’ olamayacağını acı bir şekilde öğrendi. Yaşadıkları sevenlerinde hayal kırıklığı yarattı. Meryem’e bu ilişkiden güzeller güzeli bir çocuk kaldı.

Ceren Kaplakarslan - Rafet El Roman

Birbirlerine söyledikleri aşk şarkıları, mutluluk pozları, rüya gibi bir düğünle başlayan hikaye, “Terbiyesiz, defol git, karaktersiz” gibi sözcüklere dönüştü. Sahte mektuplar, Ceren’in babası Atilla Kaplakarslan’a söylenen hakaretler, bu seviyesizliğin tuzu biberi oldu. Boşandılar da bu seviyesizlikten kurtulduk ama insan sormadan edemiyor, “Asaletli boşanma diye bir şey duymadınız mı hiç?”

Özge Borak - Ata Demirer

‘Eyvah Eyvah’ filminin setinde başlayan aşkları, evliliğe dönüştüğünde ben birbirlerine çok yakıştırmıştım. Ama sonra ne olduysa (bunu hakikaten hiç kimse bilmiyor) bir anda boşanıverdiler. Herkeste şok etkisi yarattı. Ama ister istemez şunu sorduk, “Ya siz bu kadar birbirinizi sevdiğinizi söylerken nasıl bu kadar kolay vazgeçtiniz birbirinizden?”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder