Gündem İnsanlığın bittiği an!

İnsanlığın bittiği an!

Paylaş
İnsanlığın bittiği an!

Park halindeki kamyonetin altında yeni doğmuş bir bebeğe ait ceset bulundu

Seyrantepe Murat Sokak'taki işyerini açmak için saat 07.30'da buraya gelen Özcan Nadir, kapı önünde park halindeki kamyonetin altında bir kız bebeğe ait cesedi farketti. Nadir, durumu polis bildirdi. Olay yerine gelen polis çevrede inceleme yaptı.

>> TARSUS'TA DA 1 GÜNLÜK BEBEK BULUNDU

Çevre sakinlerinin ifadesini alan polis, kamyonet sahibine de ulaşarak aracının yanına çağırdı. Bir süre sonra gelen kamyonet sahibi şaşkınlığını gizleyemezken, olayla ilgisinin bulunmadığını belirtti.

ÖLÜ MÜ DOĞDU, SOKAKTA MI ÖLDÜ?

Çevre sakinlerinin ifadesinden yola çıkan polis, cadde üzerinde bulunan bir binada oturan Yılgın K.'yı gözaltına alarak karakola götürdü. Bebek cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bebeğin ölü mü doğduğu yoksa sokağa atıldıktan sonra mı öldüğü, yapılacak incelemeden sonra belirlenecek.

Bu arada cesedi bulan Nadir, "Kan izini gördüm ancak bebek olduğuna inanamadım. Kardeşim de bebek olduğuna kanaat getirince polise haber verdik" dedi.

ANNE BELİRLENDİ

Polis, yaptığı soruşturma sonunda bebeğin annesi olduğunu belirlediği F.U.'yu gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası Amirliği'nde F.U. verdiği ilk ifadede, bebeğin ölü doğduğunu söyledi. F.U.'nun yaşadığı bir yasak ilişki yüzünden hamile kaldığını ileri sürülüyor. Bebeğin babası ise aranıyor.

Ümit TÜRK - İSTANBUL DHA

Haberin Devamı