Gündem İnsanlığın bittiği yer!

İnsanlığın bittiği yer!

Paylaş
İnsanlığın bittiği yer!

Tekirdağ'da, sevgilisinin 5 yaşındaki kızının vücudunu ısıran ve cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen erkek ile bu yaşananlara göz yumdukları öne sürülen babası ve kardeşi tutuklandı

Tekirdağ'da lunaparklardaki eğlence makinelerinin tamiratı yapan A.A., 1 ay önce çalışmak için gittiği İzmir'de, eşinden 5 yıldır ayrı yaşayan ancak resmi olarak boşanmayan 1 çocuk annesi E.T. ile tanıştı ve ilişki yaşamaya başladı.

1 hafta süreyle İzmir'de kalan A.A. daha sonra Tekirdağ'a döndü. Sürekli telefon ile görüşen iki sevgili Tekirdağ'da buluşmaya karar verince, E.T. kızı 5 yaşındaki S.N.T.'yi de alarak 2 hafta önce A.A.'nın ailesi ile birlikte yaşadığı Orta Cami Mahallesi'ndeki evine yerleşti.

KOMŞULARI POLİSE BİLDİRDİ

İddiaya göre A.A., bir süre sonra sevgilisinin kızı S.N.T.'ye kötü davranıp dövmeye başladı. S.N.T..'nin ağlama ve bağırma seslerini duyan apartman sakinlerinin önceki gün polisi aramasıyla olay ortaya çıktı.

Eve gelen polis ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar oluşan çocuğu hemen ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Anne E.T.'nin şikayeti üzerine, A.A. ile suça teşvik ve olaya göz yumdukları öne sürülen sevgilinin babası Y.A. ile kardeşi M.A. polis tarafından gözaltına alındı.

CİNSEL ORGANINDA ISIRIK

S.N.T.'nin yapılan doktor kontrolünde vücudunun çeşitli yerlerinde aldığı darbeler nedeniyle izler ve morluklar ile cinsel organında ve kalçasında diş izleri tespit edildi. Ancak A.A. suçlamaları kabul etmeyerek anneyi suçladı. minik kız da ağlayarak, "Beni A. amca dövdü" dedi.

VÜCUDUNA KAYNAK SU DÖKMÜŞ

Polise verdiği ifadesinde İzmir'den gelerek A.A.'nın yanında kalmaya başladıklarını anlatan anne E.T., "Tekirdağ'a taşındıktan bir süre sonra A.A. kızıma ve bana kötü davranmaya başladı.

Hatta kızımın vücudunun çeşitli yerlerini ısırdı ve ayağına kaynamış su döktü. Bu yapılanları engel olmak istedim ancak, polise şikayette bulunursam kızımı ve beni öldürmekle tehdit etti" dedi.

DEVLET KORUMASINDA

Tekirdağ Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Servisi'nde tedavisi devam eden ve aldığı darbeler nedeniyle yaraları iyileşmeyen S.N.T. devlet korumasına alındı. Savcılığın şimdilik annesinin yanında kalmasına izin verdiği S.N.T.'nin, tedavisinin ardından SHÇEK yurduna yerleştirileceği belirtildi.

Polisteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen A.A. 'Eziyet ve Küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar' suçundan, babası Y.A. ile kardeşi M.A. ise 'Suça teşvik ve göz yumma' suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

2