Gündem İnsanlık dışı

İnsanlık dışı

Paylaş
İnsanlık dışı

Tokat'ta AK Partili milletvekili adayları için boğa kurban edilirken insanlıkdışı görüntüler oluştu

Tokat'ta AK Parti milletvekili adaylarının hafta sonu kente gelişi sırasında karşılamada boğa kurban edildi. Boynuna AK Parti bayrağı takılan boğa, kamyonetin üzerinden vinçle ayağından kaldırılarak yere indirildi. Bu durumu gören AK Parti Milletvekili ve yeni dönem adayı Şükrü Ayalan, alanı terk etti.

Haberin Devamı

12 Haziran genel seçim çalışmaları için, AK Partili 5 Tokat milletvekili adayı geçen pazar günü kente geldi. Partililer tarafından Turhal İlçesi Kuruçay mevkiinde kalabalık bir karşılama töreni yapıldı. Karşılamada bir boğa da kurban edildi. Sırtına parti bayrağı asılan boğa kamyonetle karşılama alanına getirildi.

DÜŞTÜ, BAŞINI ARACA ÇARPTI

Ayağından zincirle bir vince asılan boğa, kaldırılarak kamyonetin üzerinden alındı ve birkaç dakika havada asılı durumda bekletildi. Vincin kaldırması sırasında düşen boğanın başı araca çarptı.

Daha sonra boynu yere gelecek kadar indirilen boğa kesildi. Boğanın kesilmesini gören Ak Parti milletvekili ve ikinci sıra milletvekili adayı Şükrü Ayalan duruma tepki göstererek alandan ayrıldı.

Haberin Devamı

Yüksel MENEKŞE/TOKAT, (DHA)