Gündem Instagram sessize alma özelliği ne zaman gelecek? Nasıl sessize alınır?

Instagram sessize alma özelliği ne zaman gelecek? Nasıl sessize alınır?

Paylaş
Instagram sessize alma özelliği ne zaman gelecek? Nasıl sessize alınır?

Instagram kullanıcılarının çok hoşuna gidecek yeni bir uygulama geliyor. Artık kullanıcılar hoşlanmadıkları hesapları sessiz alabilecekler. Aynı Twitter'daki gibi takipçiyi engellemeden "sessize alma" özelliği ile atılan post'ları engelleyebilecekler. Peki, Instagram sessize alma özelliği ne zaman gelecek? Nasıl sessize alınır?

Instagram her geçen gün yeni bir özellikle karşımıza çıkıyor. Bu seferki yenilik "sessiz alma" özelliği... Kullanıcılar artık hoşlanmadıkları hesapların post'larını bu özellik sayesinde görmeyecekler. İstenirse tekrar "sesini aç" yapabilecekler.

Haberin Devamı

INSTAGRAM SESSİZE ALMA ÖZELLİĞİ NE ZAMAN GELECEK?

Birçok yeni özellikle gündeme gelen uygulamanın geçtiğimiz günlerde sunduğu hikayelerde emojili anket özelliği de oldukça beğeni toplamıştı. Son olarak, sessize alma özelliğinden kullanıcıların ne zaman yararlanacağı ise bilinmiyor. Kullanıcılar, sessize almak istedikleri profile gidip ayarlar kısmından "mute posts" yani "sessize al" seçeneğini işaretleyecekler. Yine aynı yerden istedikleri zaman "sesini aç" yapabilecekler.