Spor Insua ve 'Misi' sahne alıyor

Insua ve 'Misi' sahne alıyor

Paylaş
Insua ve 'Misi' sahne alıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, yeni transferler Misimovic ve Insua'ya Gaziantepspor karşılaşmasında forma verecek

Eskişehirspor galibiyetiyle toparlanan, Arda ile Hakan Balta’nın milli takımdan sakat dönmelerine rağmen Gazianntep maçının hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdüren G.Saray’da yeni transferler bugün görücüye çıkıyor.

Kadrodaki 8 yabancısından 6’sına ilk 11’de şans verecek Rijkaard, Cana ve Pino’ya ‘kesik’ atıp, Insua ve Misimoviç’i oynatacak. Pino’yu sakatlıktan yeni çıktığı için kadroda düşünmeyen Hollandalı hoca yabancı nedeniyle orta sahayı Ayhan ve M.Sarp ikilisine emanet edecek.

Kanatlarda Kewell ve Elano’ya forma verecek olan başarılı çalıştırıcı kalede ise Ufuk’u oynatacak.

KAMPTA MAÇ KEYFİ

Bu arada dünkü idmandan sonra sarı-kırmızılı futbolcular, Türkiye-ABD arasındaki Dünya Basketbol Şampiyonası finalini izledi.

‘Taçsız Kral’ dev formayla anılacak Galatasaray'ın sponsoru Türk Telekom, sarı-kırmızılıların efsane oyuncusu Metin Oktay için dev forma hazırladı.

Ölümünün 19. yılında ‘Taçsız Kral’ lakaplı Oktay için 22 metreye 23 metre boyutunda bir forma yaptırılırken, forma Antep maçında açılacak.

ARDA OLMADAN İLK KEZ

Galatasaray'ın gol ve asist yükünü çeken kaptan Arda, bu sezon ilk kez takımını yalnız bırakacak. Milli Takım’ın Belçika’yla oynadığı karşılaşmada sakatlanan genç yıldızın yerine sarı-kırmızılıların dümenine yeni transfer Bosnalı yıldız Misimoviç geçecek.

Haberin Devamı