Spor Inter galibiyeti unuttu

Inter galibiyeti unuttu

Paylaş
Inter galibiyeti unuttu

Serie A'da 24. hafta karşılaşmaları tamamlanırken, lider Inter, Napoli deplasmanından 1 puanla döndü

Serie A’da geçenin maçında San Paolo Stadı’nda Napoli, Inter’i ağırladı. Her iki takımın da karşılıklı buldukları pozisyonları değerlendirememesiyle maç, golsüz beraberlikle sonuçlandı. Lider Inter, bu sonuçla üst üste ikinci maçından beraberlikle ayrılmış oldu.

Liderin en yakın takipçisi AS Roma, galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Başkent ekibi dün Olimpiyat Stadı’nda ağırladığı Palermo’yu 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, üst üste 6. maçından 3 puanla ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekip lider Inter’in puan kaybetmesiyle aradaki puan farkını da 7’ye indirdi.

Inter'le yaptığı Milano derbisinin ardından 3 haftadır galip gelemeyen AC Milan ise Cuma günü oynanan maçta sahasında Udinese’yi 3-2 yenerek, 3 puan hasretine son verdi.

Kötü gidişatını konuk ettiği Genao’yı 3-2 mağlup ederek, sonlandıran Juventus, haftalar sonra 3 puanla tanıştı. Juventus formasını 445’inci kez giyen Alessandro Del Piero attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynarken, yeni teknik direktör Alberto Zaccheroni’ye de ilk galibiyetini hediye etmiş oldu.

HAFTANIN SONUÇLARI

AC Milan-Udinese: 3-2
AS Roma-Palermo: 4-1
Sampdoria-AC Fiorentina: 2-0
Chievo-Siena: 0-1
Juventus-Genoa: 3-2
Cagliari-Bari: 3-1
Livorno-Bologna: 0-1
Catania-Atalanta: 0-0
Parma-Lazio: 0-2
Napoli-FC Inter: 0-0

GOL KRALLIĞI

Serie A’da 24. haftanın ardından 17 gol atan Udinese’nin golcüsü Antonio Di Natale, gol krallığı yarışında zirvede bulunurken, 14 gol atan Inter’in golcüsü Diego Milito ikinci, fileleri 12 kez havalandıran Sampdorialı Giampaolo Pazzini’de üçüncü sırada yer alıyor.

SERİE A’DA GELECEK HAFTA

20 Şubat Cumartesi
Genoa-Udinese, FC Inter-Sampdoria

21 Şubat Pazar
Atalanta-Chievo
Bologna-Juventus
Cagliari-Parma
AC Fiorentina-AS Livorno
Palermo-Lazio
AS Roma-Catania
Siena-Napoli
Bari-AC Milan.

2

Haberin Devamı