Spor İnter ve Capello flört halinde

İnter ve Capello flört halinde

Paylaş
İnter ve Capello flört halinde

Serie A takımlarından İnter'de, teknik direktörlük için en kuvvetli adayın İngiltere Milli Futbol Takımı çalıştırıcısı Fabio Capello olduğu iddia edildi

İnter Kulübü yönetimi, Brezilyalı Leonardo Arajuo’nun, Fransız ekibi Paris Saint-Germain’den (PSG) teklif almasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

La Gazzetta dello Sport’un haberine göre, takımını güvenebileceği bir çalıştırıcıya emanet etmek isteyen kulüp başkanı Massimo Moratti, aradığı kişinin Capello olduğuna ilişkin imada bulundu.

Gazete, "Moratti için en mantıklı seçenek, Capello" yorumunu yaptı. İngiltere Teknik Direktörü Capello’nun sözleşmesinin süresi, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndan sonra dolacak.

Bu arada, Leonardo’nun İnter’le sözleşmesinin henüz bitmediğini hatırlatan Moratti, "Leo’yla ilişkimiz çok güzel. Beni her akşam arıyor ve PSG ile sözleşme imzalamadığını söylüyor.

O hâlâ İnter’in teknik direktörü. Ancak onu da anlıyorum. Teknik direktörlük yapmak istemiyor, yönetimde görev almak istiyor. Yedek kulübesinde oturmak istemiyor. Aslında bunun şimdi ortaya çıkması daha iyi. Ya sezon ortalarında olsaydı?" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı