Yaşam İnteraktif Pazarlama Zirvesi IPZ 2010'da

İnteraktif Pazarlama Zirvesi IPZ 2010'da

Paylaş
İnteraktif Pazarlama Zirvesi IPZ 2010'da

İnteraktif pazarlamanın nabzının tutulduğu İnteraktif Pazarlama Zirvesi İPZ, 18-19 Ekim 2010 tarihlerinde İstanbul Modern Sanat Müzesi'nde gerçekleşecek

‘Bildiğiniz pazarlama artık bildiğiniz gibi değil’ sloganıyla yola çıkan zirvede, interaktif pazarlama dünyasındaki yenilikler, sektör sorunları, çözüm modelleri gibi interaktif pazarlamaya ait her konu ele alınacak.

İletişim dünyasının yükselen yıldızı interaktif pazarlamanın ülkemizde hak ettiği yerde olmasını, sektörün gelişimi açısından özendirici, kilometre taşı olabilecek iyi işleri ödüllendirmeyi ve pazarlama profesyonellerine interaktif araçlarla ilgili net ve uygulanabilir bir reçete sunmayı hedefleyen İPZ 2010, bu yıl bir dijital reklam ve pazarlama bienali havasında geçecek.

IPZ 2010'DE NELER VAR?

İPZ 2010 bir reklam ve pazarlama bienali olacak. Tüketicinin önümüzdeki 10 yıl boyunca karşılaşacağı mecralara markaların ve ajansların ve hatta tüketicilerin dokunmasını sağlayacak.

Yakınsama ve dijital-konvansiyonel arasındaki ayrımların ortadan nasıl kalktığını gösterecek. Tüketici deneyimi ve marka deneyimini ortak bir potada tüm pazarlama ve reklam oyuncuları ile eritecek.

Pazarlama/reklam teknolojilerinin gelişimi ve evrimine şahitlik edecek. Yenilikler ve yeni teknolojilerin reklamı nasıl dönüştüreceğini yakından görmek isteyenler için ortam yaratacak.

Öte yandan, deneysel ve deneyimsel bir reklam ve pazarlama sergisinin yer alacağı etkinlikte, içerikle bağlantılı olan ‘Manga Animasyon’ ve ‘Hüseyin Çağlayan’ resim sergileri de misafirlere açık olacak.

IPZ YOUTH ile gençlere sosyal medyada girişimci olma fırsatı anlatılacak. IPZ 2010’un 2. gününde söz gençlerin olacak. youtholding sponsorluğunda ‘İnteraktif dünyanın en önemli kullanıcıları gençler için tasarlanan, ‘Youth’ konsepti ile bir etkinlik gerçekleşecek.

Bu etkinlikte, dijital mecradaki fırsatlar, girişimcilik ve gençlerin kariyer kaygıları ele alınacak. Sektörün en önemli oyuncularından, konuşmalarıyla sürecek zirvede; online dünyada girişimci olmak, fark yaratmak, online para kazanmak gibi konular tüm yönleriyle ele alınacak

Ayrıntılı bilgi için www.ipz2010.com

Haberin Devamı