Gündem İnternette katil var

İnternette katil var

Paylaş
İnternette katil var

15 gün önce evinde cesedi bulunan 56 yaşındaki kimya mühendisi Şinasi Halimoğlu'nu, internetten tanışıp eşcinsel ilişki için eve çağırdığı Uğur Yıldırım'ın öldürdüğü ortaya çıktı

KAMERADAKİ GÖRÜNTÜ

Haberin Devamı

Eşi ve oğlu Kanada’da olan kimya mühendisi Şinasi Halimoğlu (56), 28 Ocak’ta İstanbul Bostancı’daki evinde ölü bulundu. Yatak odasında çıplak halde yatan Şinasi Halimoğlu sırtından bıçaklanmış ve yüzüne yastık kapatılarak boğulmuştu. Polis apartmanın güvenlik kamerasını inceleyip mühendisin olay günü eve bir gençle girdiğini Şinasi Halimoğlu tespit etti.

BİLGİSAYAR ORTAYA ÇIKARDI

Polis evdeki bilgisayarı inceledi ve Şinasi Halimoğlu’nun eşcinsel içerikli MSN yazışmalarına ulaştı. Şinasi Halimoğlu’nun “İyi masaj yaparım” diyen Ufuk Yıldırım’ı (23) evine çağırdığı saptandı. İnternetten Ufuk Yıldırım’a ulaşan bir polis MSN sohbeti sırasında kendini ‘zengin ve yaşlı’ olarak tanıtıp randevu verdi.

5 BİN TL İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Haberin Devamı

Ufuk Yıldırım ‘zengin ve yaşlı’ avı ile buluşmak üzere arkadaşı Hamza Bektaş ile randevuya gelince yakalandı. Katil, Şinasi Halimoğlu’nu öldürüp evdeki 5 bin TL’yi aldığını itiraf etti. İki kafadarın internette tuzağa düşürdükleri zengin ve yaşlı eşcinselleri paralarını almak için öldürme planı yaptıkları, koli bandı, ip, bıçak gibi malzemeler edindikleri belirlendi.

Ali AKSOYER-Emir SÖYLEMEZ