Gündem İntihar, cinayet çıktı

İntihar, cinayet çıktı

Paylaş
İntihar, cinayet çıktı

İntihar, cinayet çıktı

İzmir’de, 4 ay önce tabancayla intihar ettiği ileri sürülen yaşlı kadının, başının sağ tarafından vurulmasına rağmen sol elinde barut izi bulununca intihar etmediği ortaya çıktı. Bunun üzerine kadının eşi ve üç çocuğu yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, 6 Eylülde, Bornova ilçesi Altındağ semti 4346 Sokak’ta oturan Ruhan Ş’nin (60) çocukları, polisi arayarak annelerinin evde tabancayla intihar ettiğini bildirdi.

Olay günü eve giden Kimlik Tespit ve Olay Yeri inceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, başına sağ kulak arkasından giren mermiyle yaşamını yitiren Ruhan Ş’nin el svaplarını inceledi. Polisler, evde bulunan Ruhan Ş’nin ilk evliliğinden olan oğulları M.Ş. (35), V.Ş. (29) ve kızı S.Ş. (37) ile eşi H.K’nın (62) da el svaplarını aldıktan sonra ifadelerine başvurdu.

Çocukları ve eşi, ifadelerinde, yaşlı kadının tabancayla intihar ettiği ve olay sırasında M.Ş. ve V.Ş’nin evde oldukları yönünde ifade verdikleri öğrenildi.

Polis ekiplerinin laboratuvar incelemesinde, başının sağ tarafına dayadığı tabancayla yaşamına son verdiği iddia edilen kadının sağ eli yerine sol elinde barut izi bulunduğunu tespit etti. Merminin giriş şekline göre kadının kendini vurmuş olamayacağını belirleyen uzmanlar, el svabı incelemesinde kadının çocukları ve eşinde barut izine rastlandığı bilgisinin de yer aldığı raporu savcılığa bildirdi.

Haberin Devamı

Savcılık tarafından İzmir 3. Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderilen rapor üzerindeki incelemenin ardından mahkeme heyeti, kadının eşi H.K, oğulları M.Ş. ve V.Ş. ile kızı S.Ş’nin yakalanmasını kararlaştırdı.

Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kadının çocukları ve eşini gözaltına aldı. Zanlılar, mahkemeye sevk edildi.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORMUŞ

Öldürüldüğü ileri sürülen Ruhan Ş’nin, kanser hastası olduğu ve uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

Yakınlarının, gençliğinde polis olmak isteyen kadının, psikolojisinin bozulmasının ardından kendine bir polis üniforması aldığı ve akşamları evde bu üniformayı giydiğini anlattıkları öğrenildi.