Gündem İntihar mı, cinayet mi?

İntihar mı, cinayet mi?

Paylaş
İntihar mı, cinayet mi?

Kayseri'de 8. kattan düşerek hayatını kaybeden genç kızın, birlikte olduğu erkek arkadaşı cinayet şüphesiyle tutuklandı

Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencisi olan 25 yaşındaki Özlem Ada, Talas ilçesi Anayurt Sitesi Orhangazi apartmanının 8. katından düşerek hayatını kaybetti.

Özlem Ada ile bir süreden beri birlikte olan ve aynı evde kaldıkları bildirilen Oğuzhan Hastürk de, olaydan sonra pencere camlarını kırması sonucu kollarından ve elinden yaralandı.

Polis ekipleri önce intihar sanılan olayla ilgili olarak yaptığı incelemede, çelişkili ifadeler veren Oğuzhan Hastürk’ü gözaltına aldı. Gözaltına alınan Oğuzhan Hastürk, polise ve mahkemeye verdiği ifadesinde cinayet suçlamalarını kabul etmedi.

DAHA ÖNCE BALKONDAN AŞAĞIYA SARKITMIŞ

"Kasten adam öldürmek" iddiasıyla mahkemeye sevk edilen Oğuzhan Hastürk, tutuklandı. Tutuklanan Oğuzhan Hastürk’ün daha önce silahla adam yaralamak ve silahlı gasp suçlarından sabıkalarının olduğu da kaydedildi.

Polis yetkilileri, Oğuzhan Hastürk’ün bir hafta önce kız arkadaşı Özlem Ada’yı, birlikte kaldıkları apartman dairesinin balkonundan ellerini tutarak aşağıya sarkıttığı, olayı gören komşularının polise ihbarda bulunduğunun ortaya çıktığını ifade etti.

Oturduğu apartmanın 8. katından düşerek ölen Özlem Ada ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan otopsiden sonra doğum yeri olan Kayseri’nin Bünyan ilçesinde toprağa verildi.