Dünya İntihar röntgencisi

İntihar röntgencisi

Paylaş
İntihar röntgencisi

Amerikalı William Francis Melchert-Dinkel internette tanıştığı depresyondaki kişileri intihara teşvik ettiğini itiraf etti

BİLGİSAYAR KAYITLARINDAN YAKALANDI

Haberin Devamı

İngiltere Coventry’de Mark Drybrough (32), 2005’te intihar etmişti. Polis olaya intihar olarak bakarken Mark Drybrough’nun annesi Elaine’in oğlunun bilgisayarında bulduğu bir dosya her şeyi değiştirdi.

Dosyada bir hemşirenin internetten gönderdiği mesajlarla Mark Drybrough’ya intihar etmesi telkininde bulunmasının kayıtları yer alıyordu. Yapılan incelemede kadın hemşirenin aslında Amerika Minnesota’da hasta bakıcılık yapan William Francis Melchert- Dinkel (46) adlı bir erkek olduğu ortaya çıktı.

ÖNCE GÜVENLERİNİ KAZANIYORDU

Melchert-Dinkel (46) isimli bu adamın bilgisayarında yapılan inceleme korkunç gerçeği ortaya çıkardı. Melchert- Dinkel internette depresyonda olan kişileri buluyordu.

Melchert-Dinkel kendisinin de intihara eğilimi olduğunu söyleyip bu kişilerin güvenini kazanıyordu. Ardından bu kişiler intihar ederken bilgisayar kamerası aracılığıyla canlı olarak seyrediyordu. Melchert-Dinkel aralarında Kanadalı Nadia Kajouji’nin (18) de olduğu 4 kişinin ölümünden sorumlu olduğunu itiraf etti.

Haberin Devamı