Gündem İntiharı Sarıgül önledi

İntiharı Sarıgül önledi

Paylaş
İntiharı Sarıgül önledi

Çocuğuna ameliyat parası bulamadığı için çatıya çıkan kişinin intiharını Şişli Belediye Başkanı önledi

Çocuğunun ameliyatı için parasının yetmediğini iddia eden bir şahıs intihar girişiminde bulundu. Mecidiyeköy trafiğini kilitleyen intihar girişimini Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül önledi.

Haberin Devamı

Mecidiyeköy'de 10 katlı bir binanın en üst katına çıkan bir Ersin Türe isimli vatandaş heyecanlı anlar yaşanmasına neden oldu.

KENDİSİNİ JİLETLEYEN ADAMI KUCAKLADI

Binadan atlayacağını belirten Türe'yi polis uzun süre ikna etmeye çalıştı. Elbiselerinin bir kısmını çıkaran Türe, zaman zaman binanın kenarına gelerek atlama girişiminde bulundu. Her seferinde bu girişiminden vazgeçen Türe, zaman zaman da kendisini jiletledi. Türe, yaklaşık 2 saat süreyle ikna edilemedi. Daha sonra olay yerine Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül geldi. Binaya çıkan Sarıgül, Türe ile konuşmaya başladı. Bir süre sonra şahısla kucaklaşan Sarıgül, daha sonra Türe'yi aşağı indirdi.

YARDIM SÖZÜ VERDİ

İntihar girişiminde bulunan Ersin Türe, Sarıgül'ün yardım sözü üzerine indiğini ifade etti. Kendisinin epilepsi hastası olduğunu ve askerlikten çürük raporu aldığını belirten Türe, "“Çocuğumun kalbi delik.Kalp kapakçığı değişecek. 5 bin lira istediler. Ancak 850 lira açığım var. Ben amelelik yapıyorum. Allah razı olsun Başkanım karşılayacak. Söz verdi. Siz de şahitsiniz." dedi.

Haberin Devamı

Sarıgül'de Türe'ye 850 lira verdiğini 200 lira daha vereceğini söyledi. Sarıgül, Türe'yi kendi aracına bindirerek olay yerinden götürdü.

DHA