Bilim - Teknoloji iOS 8.3'ten ipuçları!
Paylaş
iOS 8.3'ten ipuçları!

iOS 8.3'ün beta sürümünde ortaya çıkan yenilikler, bakın bize nasıl bir iOS deneyimi sunacak...

iOS 8.3'ün sunacağı potansiyel yenilikler, işletim sisteminin beta sürümünde ortaya çıkmış olabilir. Dikkatten kaçmayan yeni işlevler arasında ücretsiz indirmeler için parola sorgusunu kapatabilmek var.

9to5Mac'in raporuna göre App Store ve iTunes'un ayar sayfasında yeni bir seçeneğe rastlanıyor. Bu seçenek etkin hale getirildiğinde ücretsiz uygulamalar, müzik ve videolar, parola girmeye veya parmak izi okutmaya gerek kalmaksızın indirilebiliyor. App Store ve iTunes'taki indirmeler, bugüne kadar ücretli olsun olmasın kullanıcı tarafından parolanın girilmesini gerektirmekteydi. Parolayı girdikten sonra 15 dakika boyunca, parola yazmadan indirmeye devam edebiliyordunuz.

Bu işlevin final sürüme ulaşıp ulaşmayacağı, şimdilik belli değil. Apple, daha önce de bir beta sürümünde benzer bir işlevi denemiş, ancak final sürümde işlevi geri çekmişti.

iOS 8.3, iPhone'u Car Play'e kablosuz olarak bağlamaya da olanak tanıyor. Şimdiye kadar bunun için Lightning kablosundan faydalanmanız gerekmekteydi. Bunun yanında iOS 8.3, bir Google hesabına oturum açarken iki adımlı doğrulama işlevine de destek sunuyor.

9to5Mac, Apple'ın Copper kod adlı iOS 8.4 üzerindeki çalışmalarını da devam ettirdiğini söylüyor. Sitenin iddiasına göre bu sürümde Beats tabanlı bir müzik hizmeti bulunacak.

Haberin Devamı

Resimlerle: Çok bilinmeyen 9 ilginç Apple gerçeği!

Kaynak: CHIP Online