Gündem 'İp atlayacağım' dedi, kendini astı

'İp atlayacağım' dedi, kendini astı

Paylaş
'İp atlayacağım' dedi, kendini astı

Malatya'da sevgilisi ile tartışan hemşire Öznur Özcan, girdiği bunalım sonucu evlerindeki doğalgaz borusuna iple kendini asarak canına kıydı

Beydağı Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Bölümünde görevli 29 yaşındaki hemşire Öznur Özcan, iddiaya göre evlenme planları yaptığı erkek arkadaşı ile tartıştı.

Bunalıma giren genç hemşire önceki gün Zaviye Mahallesi’ndeki evlerinde kimsenin olmadığı bir sırada mutfaktaki doğalgaz borusuna iple kendini asarak yaşamına son verdi.

Genç hemşirenin iş arkadaşlarının aileyi arayıp, kızlarının psikolojisinin bozuk olduğunu ve kendisine zarar vermesinden korktuklarını söylemesi üzerine köyde bulunan baba hemen eve geldi.

İçeri giren baba mutfakta kızı Öznur Özcan’ı doğalgaz borusuna astığı ipten yere düşmüş olarak gördü. Ambulansla hemen çalıştığı Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Öznur hemşire, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi.

Yoğun bakıma alınan Öznur hemşire yapılan tüm müdahalelere rağmen 1 gün sonra yaşamını yitirdi.

İPİ GÖREN ANNESİNE ‘İP ATLAYACAĞIM’ DEMİŞ

Öte yandan Öznur Özcan’ın intihar etmek için eve getirdiği ipi gören annesine, zayıflamak için ip atlayacağını bu yüzden ipi aldığını söylediği öne sürüldü.

Yapılan otopsinin ardından Öznur Özcan'ın cenazesi, bugün Malatya Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Öznur hemşirenin giymeyi hayal ettiği beyaz gelinlik de tabutunun üstüne konuldu.

Mikail PELİT/MALATYA (DHA)