Gündem İp cambazı ölümden döndü

İp cambazı ölümden döndü

Paylaş
İp cambazı ölümden döndü

Kastamonu Belediyesi'nin davetlisi olarak gösteri yapan Avrasya Sirki'nin ip cambazı dengesini yitirince ölümden döndü

Uluslararası Avrasya Sirki, Sunta Kavşağı yakınlarında oluşturdukları çadırda 2 saate yakın gösteri yaptı. Palyaço ve sihirbaz gösterileri ardından sıra ip cambazının gösterisine sıra geldi.

Sirkin en küçük üyesi bir kız çocuğunun yaptığı gösteriler beğeni ile izlenirken Fas asıllı cambaz 22 yaşındaki İmad Elmeghchi’nin gösterisi yürekleri ağızlara getirdi.

Yaklaşık 10 yıldan bu yana sirklerde cambazlık yapan İmad Elmeghchi’nin dikkat ve denge isteyen gösterisi hayranlıkla izlendi. Arkadaşları ile birlikte gergin telin üzeride gösteri yapan Elmeghchi, telin üzeride oturan arkadaşının üzerinden atlaması sırasında dengesini kaybederek düştü.

İlk denemesi başarısız olan ip cambazının ikinci denemesinde de dengesi kaybedince soldaki telin üzerine düştü. Yere düşmeden dengesini toplayan cambaz İmad Elmeghchi, hiçbirşey olmamış gibi bir süre daha gösterisine devam etti.

Gösterinin ardından kulise giden sağlık görevlileri kontrol amaçlı Elmeghchi’yi hastaneye götürdü. Hastanede yapılan muayene sonrası ciddi bir sağlık sorunu olmadığı belirlenen Elmeghchi taburcu edildi.

Turan KURT/DHA