Bilim - Teknoloji iPad 2'nin Avrupa fiyatı belli oldu
Paylaş
iPad 2'nin Avrupa fiyatı belli oldu

iPad 2, kendisine hayran bırakacak özellikleri, mükemmel görüntüsü ve 3 farklı seçeneğiyle Birleşik Krallıklar'da satışa sunuldu. Yakında Türkiye'de de satışına başlanması bekleniyor

Apple, kelimenin tam anlamıyla yine yapacağını yaptı. Teknoloji dünyasında gerçekten farklı bir yerde olduklarını düşünen Apple'ın patronu Steve Jobs, söylediği sözler ve yaptığı açıklamalarla bunu her defasında belirtmekten kaçınmıyor.

Haberin Devamı

Herkese Bir iPad!

"Yeni nesil iPad 2'ye olan ilgi inanılmaz. Ancak biz bunun için çok uğraştık ve müşterilerimiz bizden ne istiyorsa, onları bir araya getirmeyi hedefledik. Sonuç mu? Sonuç ortada, inanılmaz bir alet. Rakiplerimiz henüz ilk çıkardığımız iPad'in teknolojisine ulaşamamışken, biz ondan daha iyisini ürettik." Gerçekten de yeni iPad 2, tam bir teknoloji harikası olarak görünüyor. 3 farklı seçenekte müşterilere sunulan aygıtın ilk versiyonu, Wi-Fi + 3G özelliklerine sahip 16 GB'lık model. Bunun fiyatı 499£ olarak belirlenirken, 32 GB'lık olanı 579£, 64 GB'lık model ise 659£'dan satışa sunuldu.

Daha fazlası için ShitfDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.