Magazin İpek Kıraç'ın Alkışlanacak Başarısı

İpek Kıraç'ın Alkışlanacak Başarısı

Paylaş
İpek Kıraç'ın Alkışlanacak Başarısı

Amerika'daki eğitimini yüksek lisans dahil tamamlayarak geçen yıl Türkiye'ye dönen İpek Kıraç, başladığı iş hayatında bir yılda önemli görevlere gelerek dikkatleri üzerine çekti

Suna ve İnan Kıraç’ın 1984 doğumlu kızları İpek Kıraç 2002 yılında Özel Koç Lisesi’nden, 2007 yılında da Brown Üniversitesi Biyoloji bölümünden mezun olduktan sonra aynı üniversitede Kamu Sağlığı alanında yüksek lisans yapmıştı.

İpek Kıraç, Koç Holding bünyesinde Amerikan Hastanesi ve Temel Ticaret AŞ’de yönetim kurulu üyeliği görevlerini üstlenirken, Kıraça Holding bünyesindeki Karsan’ın da yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

İpek Kıraç iş hayatına başladığı, Kıraça Holding’in marin sektöründeki kuruluşu Sirena Marine AŞ’ye ise Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO olarak atanmıştı.

Suna ve İnan Kıraç Vakfı kurucu üyesi olan İpek Kıraç, Koç Lisesi İcra Kurulu Üyeliği, TEGV mütevelli heyeti ve Temel Ticaret AŞ. Yönetim kurulu üyeliğini’de sürdürüyor.

Haberin Devamı

Koç ailesinde üçüncğ kuşağın tek kızı olan İpek Kıraç’ın iş hayatının ilk yılında aldığı yükseliş onun ileriki yıllarda geleceği noktasının da habercisi gibi gözüküyor.


www.vipmag.com.tr için tıklayın.