Bilim - Teknoloji iPhone 6 bu mu?
Paylaş
iPhone 6 bu mu?

O muydu, yoksa bu muydu derken, ele geçirilmiş olduğu iddia edilen bir iPhone 6 daha ortaya çıktı!

Geride kalan son birkaç ay içerisinde birbirinden farklı iPhone 6 haberi ile karşınıza çıktık. Hemen her haber, o ya da bu şekilde yeni cihazın görseline sahipti ama geçen zaman içerisinde çoğunun sahte olduğu ortaya çıktı. Fakat bugün itibariyle teknoloji dünyasına düşen yeni görsel, iPhone 6'nın kendisi olma konusunda bir hayli iddialı!

TMZ kaynaklı görsel, yapılan açıklamaya göre direkt olarak Foxconn fabrikalarından birisinden elde edilmiş. Yeni işletim sistemi olacak olan iOS 8 ile birlikte gözler önüne serilen cihaz hakkında henüz olumlu ya da olumsuz bir açıklama yapılmadı. Görücüye çıkan model, eski cihazlara kıyasla daha kıvrımlı köşe hatlarına sahip. Aynı zamanda arka kameranın da biraz daha üst tarafa taşındığı gözden kaçmayan bir detay ki daha önce ortaya atılan iddialarda da kameranın üst tarafta olacağından bahsedilmişti.

Yine de sızdırılan bu yeni görselin en önemli kısmı, telefonun tamamen iOS 8 işletim sistemi ile fotoğraflanmış olması. Pek tabi unutmamak lazım ki her daim, Photoshop ile hazırlanmış bir fotoğrafa bakıyor olma ihtimalimiz de yok değil. TMZ'nin konu hakkında yaptığı en önemli vurgulamaysa, ellerinde bulunan telefonun, bu zamana kadarki en ince iPhone olduğu...

Resimlerle: Büyüleyen iPhone 6 konseptleri!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı