Bilim - Teknoloji iPhone 8 Türkiye fiyatı ne kadar olacak?
Paylaş
iPhone 8 Türkiye fiyatı ne kadar olacak?

iPhone 8 fiyatları belli olmaya başladı. İşte 20 Ekim'de Türkiye'de satışa sunulacak iPhone 8 fiyatları.

Apple'ın 12 Eylül'de tüm dünyaya tanıttığı yeni ürünü iPhone 8 ve diğer modeli 8 Plus Türkiye'de de resmen 20 Ekim'de satılmaya başlanacak. Peki iPhone8 fiyatları ne kadar olacak?

Dünyanın en önemli mobil telefon üreticisi Apple'ın iPhone 8 serisi çok konuşulacak. Her geçen sene yenilik üzerine yenilik yapan iPhone serisinin 8. versiyonu tasarımı ve teknik özellikleriyle yok artık dedirtecek. Peki iPhone 8 ne zaman çıkacak, fiyatı ne kadar olacak ve teknik özellikleri nasıl olacak?

iPhone 8 Türkiye fiyatı

iPhone 8'in Türkiye fiyatı henüz resmi olarak belli değil. Fakat Yurt dışında ise telefon 699 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Fiyat takibi girişimi Prisync'in yaptığı araştırmaya göre iPhone 8 64 GB'ın Türkiye'deki satış fiyatının 1,172 dolar olması ön görülüyor.

En düşük fiyatın 4188 TL olması bekleniyor.

iPhone 8 fiyatlarına göre ülkelerin alım gücü kıyaslandığında da son sıralarda yer alan Türkiye, alım gücü anlamında yüzde 10,86 ile 27. sırada yer alıyor. Listenin son sırasında yüzde 18,57 ile Güney Afrika, ilk sırasında ise yüzde 0,90 ile Lüksemburg yer alıyor.

Haberin Devamı